Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

M.Rēdlihs izlasei palīdzēs; pret Krieviju bez Nolana

Nedēļas nogalē gaidāmajās pārbaudes spēlēs pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas hokeja izlasi Latvijas valstsvienību vadīs Teda Nolana palīgs Toms Kūlens. Ja sākotnēji bija plānots, ka uz mačiem pret Krieviju uz mūsu izlases soliņa jau varētu atrasties Nolans, tad šodien šo informāciju Latvijas Hokeja federācija (LHF) vairs neapstiprina.

LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs sarunā ar portālu Sportacentrs.com šodien pastāstīja, ka Teda Nolana pievienošanās izlasei gaidāma ātrākais nākamās nedēļas nogalē, kamēr jau ceturtdien kopā ar citiem izlases kandidātiem, visticamāk, treniņā darbosies gan Kaspars Daugaviņš, gan Herberts Vasiļjevs, gan arī Artūrs Kulda. Pēdējais Rīgā ielido tikai šodien, bet paudis, ka atpūtas pauze viņam nav nepieciešama, un gatavošanos pasaules čempionātam esot gatavs uzsākt jau rīt.

Tikmēr Miķelis Rēdlihs izlasei treniņos pievienosies 22. aprīlī. Šobrīd ar angīnu mokās vēl viens potenciālais izlases līderis un Rēdliha iespējamais maiņas partneris Lauris Dārziņš, kuru arī ne piektdien, ne sestdien pārbaudes mačos pret Krieviju, uz ledus vēl neredzēsim.

Tikmēr Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo „Sabres” uzbrucējs Zemgus Girgensons mājās varētu atgriezties ātrākais nākamās nedēļas otrajā pusē, portālu Sportacentrs.com šodien informēja hokejista tēvs. Girgensonam vēl jānokārto dažas formalitātes klubā.

Abus mačus pret Krievijas izlasi mūsu vīri aizvadīs „Arēnā Rīga” piektdien un sestdien, to sākums paredzēts pulksten 17.00.