Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Tiesa Sibīrijā soda hokeja fanus par cepurīšu mešanu uz ledus

© hcsibir.ru

Sibīrijas lielākajā pilsētā Novosibirskā šodien notika tiesas sēde lietā par cepurīšu mešanu uz hokeja laukuma. "Sibir" kluba līdzjutējam tiesa uzlika naudas sodu 3000 rubļu apmērā (aptuveni 55 eiro).

Kā zināms, 18. novembra mačā starp Novosibirskas "Sibir" un Kazaņas "Ak Bars" (6:1) sibīriešu uzbrucējs Jarno Koskiranta guva trīs vārtus ("hat-trick"), un līdzjutēji šo notikumu atzīmēja ar cepurīšu mešanu uz laukuma. Policijā tādas izdarības kvalificēja kā sabiedriskās kārtības traucēšanu un aizturēja nekārtību izraisītājus, tika sastādīti protokoli un vēlāk līdzjutējiem nācās stāties tiesas priekšā.

Tiesas sēdē līdzjutēju pārstāvēja "Sibir" jurists, tomēr "veselais saprāts neuzvarēja", atzīst krievu hokeja klubs. Līdzjutējam tika uzlikts naudas sods, tāpat kā iepriekš kādam pensionāram par to pašu.

Hokeja klubs "Sibir" sola apmaksāt līdzjutējiem uzliktos sodus. Vakar notika īpašs pasākums - uz ģērbtuvēm tika uzaicināti līdzjutēji, un somu uzbrucējs Jarno Koskiranta viņiem uzdāvināja jaunas cepurītes, sniedza autogrāfus un fotografējās kopā ar faniem.

Kā jau ziņots, Jarno Koskiranta atzīts par aizvadītās nedēļas labāko uzbrucēju Kontinentālajā hokeja līgā.