Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" ievieto Šicu atteikumu draftā

© f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" savainotais centra uzbrucējs Fēlikss Šics ievietots atteikumu draftā. Ja 48 stundu laikā spēlētāju neviena cita līgas komanda neizvēlēsies, Šicam nāksies doties uz fārmklubu HK "Liepāja", uz kurieni jau devies cits "Dinamo" uzbrucējs Roberts Bukarts

27 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā "Dinamo" sastāvā piedalījies 11 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis astoņas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-1). Vidēji laukumā Šics pavadījis 14 minūtes un četras sekundes.

21. septembra spēlē izbraukumā pret Bratislavas "Slovan" Šics guva savainojumu. Vakar hokejists atklāja, ka ierindā varētu atgriezties vien vēl pēc divām trim nedēļām.

Rīgā vāciešu spēlētājs ieradās pēc sezonas, kas pavadīta Minhenes komandā Vācijas čempionātā, Vladivostokas "Admiral" un Omskas "Avangard" komandās KHL. Vācijas izlasi pārstāvējušais centrs savulaik draftēts NHL ceturtajā kārtā ar 117. numuru, bet augstāk par AHL līmeni Ziemeļamerikā nav ticis.

Savukārt uz "Liepāju" jau šobrīd nosūtīts Roberts Bukarts, kurš šosezon septiņās KHL spēlēs "Dinamo" rindās bija guvis divus vārtus un kopumā nopelnījis neitrālu lietderības koeficientu. Uz fārmklubu viņš nosūtīts pēc "Dinamo" valdes lēmuma