Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

"Dinamo" uzbrukumam pievienojas Roberts Lipsbergs

© F64

Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas "Dinamo", kas piedzīvojis sešus zaudējumus pēc kārtas un oktobrī vidēji mačā guvis divus vārtus, pievienojies kopš 2012. gada Ziemeļamerikā spēlējušais uzbrucējs Roberts Lipsbergs, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

"Teikšu, ka nespēlējam slikti. Vienkārši nevaram iemest vārtus, un no tā rodas nervozitāte," intervijā norādīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs, kurš atklāja, ka nepārtraukti notiek darbs pie papildinājumu meklēšanas. "Nepieciešams uzbrucējs, kurš var iemest. Tikai kur lai viņu ņem? Jāņem vērā, ka pašlaik tirgū ir maz spēlētāju, kuri patiešām varētu palīdzēt. Nav jēgas mainīt vienu hokejistu pret tādu pašu. Izmaiņas vajadzīgas tad, ja zini, ka tās sniegumu uzlabos."

Pagājušajā nedēļā Rīgas "Dinamo", kas kopš sezonas sākuma ieņem pēdējo vietu Kontinentālajā hokeja līgā, piedzīvoja trīs zaudējumus pēcspēles metienos - 1:2 pret Maskavas "Spartak" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kā arī 2:3 pret "Sochi", lai gan, sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, rīdzinieki vēl atradās priekšā. Realizēts viens no 15 bullīšiem.

Pirms tam "Dinamo" trīs reizes pēc kārtas zaudēja izbraukumā - 3:4 pret Čerepovecas "Severstal", 1:4 pret Sanktpēterburgas SKA un 2:3 pret Maskavas CSKA, izšķirošo ripu ielaižot 57. minūtē. Arī divos iepriekšējos mačos viss izšķīrās pēdējā trešdaļā.

Arī divas nākamās spēles notiks viesos - trešdien duelis pret Mārtiņu Karsumu un Maskavas "Dynamo", bet piektdien ciemošanās pie Podoļskas "Vityaz", pret kuru izdevies izcīnīt vienīgo sauso panākumu. Kopā ar Rīgas "Dinamo" uz Krieviju varētu doties jauns spēlētājs - komandai pievienojies 22 gadus vecais uzbrucējs Roberts Lipsbergs, vēsta portālaSportacentrs.com rīcībā esošā informācija.