Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Sējējs: Bullīši, bullīši, bullīši... Tā ir loterija

© F64

Kontinentālās hokeja līgas pēdējās vietas īpašniece Rīgas "Dinamo" vakar ceturto reizi pēc kārtas zaudēja pēcspēles metienu sērijā, ar 1:2 piekāpjoties Maskavas "Dynamo". Sāncenši realizēja abas iespējas, bet rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs bullīšus nosauca par loteriju.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs: "Bija laba spēle, kurai labi sagatavojāmies, jo mums vairs nav, kur atkāpties. Zemāk vairs nedrīkst, tikai uz augšu. Labi cīnījāmies, tikai žel, protams, ka beigās, teiksim tā, padevāmies bullīšos. Bullīši, bullīši, bullīši… Tā ir loterija. Ceturto spēli pēc kārtas nevaram uzvarēt. Taču kopumā laba spēle, kurā patika pašatdeve. Puiši centās.

Trenējam, trenējam bullīšus. Taču treniņi - tas ir viens. Nav tādas atbildības sajūtas, nav tāda stresa, kāds ir mača laikā. Trenējam bullīšus, bet pagaidām neiet. Tāpēc vajag iemest pamatlaikā."

Rīgas "Dinamo" vienīgo vārtu autors Krišjānis Rēdlihs: "Jāsāk tomēr ar pozitīvo - mēs spēlējām ļoti labi. Visi cīnījāmies cits par citu, bloķējām metienus. Ir jālauž tas bullīšu lāsts. Komandai tiešām cepuri nost. Komandas gars mums ir lielisks, jātiek pie punktiem."

"Uzstādījums bija vienkāršs - vairāk jāmet pa vārtiem. Tā bija iestrādāta kombinācija. Man bija jāaizmet līdz vārtiem, bet tur jau Koltons Gilīss vai Gints Meija pacīnīsies. Sanāca laimīgi," par 18. minūtē realizēto vairākumu stāstīja pieredzējušais aizsargs.

"Sanāca ar viņu pāris reizes laukumā paspēkoties. Spēlējot pret Mārtiņu Karsumu, ir maksimāli jākoncentrējas. Ja viņš sit, tad ir, nu, ļoti sāpīgi. Un, ja vēl neesi gatavs, var slikti beigties. Jebkurā gadījumā - spēlēt pret viņu ir ļoti interesanti."