Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Bijušais mīļotais nekrietni izmanto Lindas Leen popularitāti

© Vakara Ziņas

Dziedātāja Linda Leen rudens sākumu pavadīja, ceļojot pa Eiropu un gūstot jaunu dzīves pieredzi. Jau kādu laiku Linda ir atpakaļ Latvijā, taču publiskos pasākumos nav manāma, toties dziedātājas bijušais draugs gan dara visu, lai tikai nonāktu mediju uzmanības lokā.

Vai nu dziedātājas eksmīļotajam ir uznākusi slavas kāre, vai arī šādā veidā viņš cenšas tikt pāri dziedātājas jaunajām attiecībām.

Flirtē ar visām

Šonedēļ dzeltenajos medijos tika apspriests, vai fotogrāfei Karlīnai Vītoliņai ir romantiskas attiecības ar dziedātājas Lindas Leen (īstajā vārdā Linda Legzdiņa) bijušo draugu, IT speciālistu Sandri Jarbušu: apmeklējot «Riga Fashion Mood» modes skates, fotogrāfu klātbūtnē viņš centās pēc iespējas intīmāk būt kopā ar veselu plejādi līdzās esošo meiteņu, tostarp Vītoliņu. Jāpiebilst, ja nebūtu Lindas Leen, visdrīzāk datoriķis Jarbušs nekad nebūtu iekļuvis bulvārpreses slejās vai netiktu aicināts uz ko vairāk par hipsteru pasēdēšanu. Interesanti, ka tieši pēc attiecībām ar Lindu izjukšanas Jarbušs kā apmāts centies būt dažādos publiskos pasākumos. Piemēram, nesen Jarbušs «nejauši» piebrauca pie «Vīna studijas» iemalkot glāzi vīna tieši tajā brīdī, kad tur ar labdarības koncertu uzstājās Linda Leen...

Romantikas vietā strīdi

»VZ« informācijas avoti stāsta, ka abu attiecībām punkts esot pielikts jau pavasarī. Dziedātāja kopā ar savu mīļoto devusies ceļojumā uz Meksiku, taču romantikas vietā ceļojums kalpoja par šķiršanās iemeslu: Linda esot vēlējusies laiku kavēt, laiski guļot saulītē, bet Jarbušu vairāk interesējušas ballītes. Tā nu abi atpūtušies katrs pēc saviem ieskatiem, bet, atgriežoties dzimtenē, dziedātāja esot palūgusi draugam atstāt viņas mitekli un arī dzīvi.

Ceļo pa Eiropu

2011. gadā, izšķiroties ar savu ilggadējo dzīvesbiedru Edgaru Jaunupu, Linda «tviterī» veltīja niknu ierakstu bulvārpresei un pameta sociālo tīklu uz aptuveni sešiem mēnešiem. Pēc ilgā klusuma perioda dziedātāja «twitter.com» atgriezās ar frāzi «Pārgāja!» un tagad ir viena no aktīvākajām dažādu sociālo aplikāciju lietotājām Latvijā. Spriežot pēc jaunākajiem ierakstiem, rudens sākumu dziedātāja veltījusi sev un atpūtai, ceļojot pa Eiropu. Septembra vidū viņa dalījās ar bildēm no ceļojuma pa Spānijas vidieni, bet oktobra sākumā Linda Leen ar prieku čivināja par jaukumiem Dānijā. Interesanti, ka dziedātāja sociālajos tīklos nekad neatklāj savu attiecību statusu, bet no ceļojumiem figurē tikai dabas skati – nekādu norāžu attiecībā uz līdzbraucējiem.

Draugi klusē

Vasarā Linda Leen parādījās vairākos mūzikas pasākumos, bet izskatījās ar kaut ko nomākta. Mediji dziedātājas diezgan nekopto skatu saistīja ar krīzi attiecībās, taču tieši tobrīd Linda jau bija sastapusies ar savu jauno draugu. «Linda nav viena, viņai ir mīļotais vīrietis. Par viņu attiecībām zina retais, Linda un Rolands negrib afišēt to, ka ir kopā. Viņi šovasar sagāja kopā un bauda dzīvi. Patiesībā Lindai vasarā bija problēmas ar veselību,» »VZ« atklāja kāda dziedātājai pietuvināta persona. To, kas ir dziedātājas draugs Rolands, kāds viņam uzvārds, nodarbošanās, un citas detaļas dziedātājas paziņas neatklāj.