Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Ksenijai Sobčakai kreditori atņem auto

© Scanpix

Krievijas sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka šķīrusies no luksusa klases automašīnas, ko viņai savulaik uzdāvināja bijušais līgavainis, lai norēķinātos ar kreditoriem.

Aptuveni pirms gada Ksenija Sobčaka sava biznesa uzsākšanai aizņēmās 2,5 miljonus rubļu no sava paziņas, rakstnieka Sergeja Minajeva. Kad bija pienācis laiks atdot parādu, Ksjuša vai nu nespēja, vai arī nevēlējās to darīt – viņa izvēlējās šķirties no sava bijušā līgavaiņa Aleksandra Šusteroviča dāvanas. Tā Sobčaka vieglu roku savu ķiršu krāsas "Mercedes" atdeva Minajevam.

Taču Sobčakas jaunkundze īpaši neskumst par atdoto "mersi", jo viņas īpašumā vēl ir "Audi A8", ko pērn Ksenijai uzdāvināja Andrejs Malahovs, un gaiši zils "Bentley", ar kuru viņa vasarā dosies uz īpašiem pasākumiem. Jāteic, ka Malahovs savai draudzenei Sobčakai jau iepriekš pasniedzis dāsnas dāvanas, piemēram, greznu gredzenu, kas sākotnēji bija paredzēts šovmeņa līgavai. Savukārt 100 000 eiro vērto "Audi A8" Sobčaka vinnēja derībās: viņa ar Malahovu saderēja, ka, neraugoties uz viņa saderināto statusu, puisis gada laikā neapprecēs savu izredzēto. Tā arī notika, jo Malahovs pārāk mīl savu vecpuiša dzīvi, bet Sobčaka tika pie glauna auto.