Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Vācijā latviešu miljonāru pavārs sadur dzimumorgānu apvidū

Latvijas miljonārs Aleksandrs Dudarevs konfliktā ar savas luksusa jahtas "Old Captain" pavāru guvis smagu ievainojumu ģenitāliju apvidū, vēsta Vācijas mediji.

52 gadus vecais Dudarevs, kuram Mārupē pieder ekskluzīva viesnīca un elitārs miljonāru klubs "Old Captain", ar savu jauno luksusa jahtu ar tādu pašu nosaukumu Hamburgas ostā ieradās pagājušā nedēļas nogalē, vēsta laikraksts "Die Welt".

Otrdienas vakarā kopīgas iedzeršanas laikā starp Dudarevu un jahtas pavāru 54 gadus veco Viktoru Z. izcēlās konflikts, kura karstumā pavārs ar nazi vairākas reizes sadūris miljonāru ģenitāliju apvidū.

Notikumu vietā izsauktajiem glābējiem, policistiem un ugunsdzēsējiem nācies krietni nopūlēties, lai satrakotajam Dudarevam varētu sniegt medicīnisko palīdzību.

"Tā kā ievainojumi vīrietim radīja nāves draudus, policistiem nācās viņu apcietināt," skaidroja Hamburgas policijas inspektors Andress Šēflins.

Tikai pielietojot spēku, policistiem izdevās cietušo vīrieti iedabūt neatliekamās palīdzības automašīnā, no kuras miljonārs visu ceļu līdz slimnīcai centās izlauzties. Arī slimnīcā cietušo Dudarevu nācās turēt pieciem cilvēkiem, lai ārsti varētu viņam glābt dzīvību.

Miljonārs zaudējis daudz asiņu, taču viņa dzīvībai briesmas nedraud un trešdien viņš no intensīvās aprūpes nodaļas pārvests uz normālu palātu.

Vācijas policija aizturēja jahtas pavāru, taču vēlāk atbrīvoja, jo Dudarevs atteicās izvirzīt pret viņu kādas apsūdzības un policistiem apgalvoja, ka viņa ievainojums ir vecs. Dudarevam par pretošanos policijai piemērota 2500 eiro (1750 latu) drošības nauda.

Kā vēsta Vācijas laikraksti, pavārs nav arī zaudējis savu darba vietu uz kuģa.

Dudarevs Hamburgā ieradies uz kuģniecības izstādi "Hanseboot", lai reklamētu savu jauno luksusa jahtu "Old Captain", kas ir tikai nesen pabeigta un kas ir pirmā Latvijā būvētā luksusa ātrumlaiva.

Uz 41,9 metrus garās jahtas ir baseins, burbuļvanna, vairākas saunas un sporta zāle. Uz kuģa ir sešas viesu kabīnes, kas var uzņemt 12 viesus, kā arī ēdamzāle un kazino.

"Old Captain" iespējams noīrēt par 70 000 eiro nedēļā vai arī iegādāties par septiņiem miljoniem eiro.

Kuģniecības izstāde "Hanseboot" Hamburgā norisināsies no 31.oktobra līdz 7.novembrim.