Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Zoofils taisnojas, ka prostitūta pārvērtusies par ēzeli

© Scanpix

Nedzirdētu attaisnojumu tiesai izdomājis kāds 28 gadus vecs Zimbabves iedzīvotājs, kurš tika pieķerts, kopojoties ar ēzeli. Viņš stāstījis, ka patiesībā tas neesot nekāds ēzelis, bet gan iepriekšējā vakarā nolīgta prostitūta, kura nez kādā veidā pārvērtusies par ēzeli.

Tiesas sēdes laikā zimbabvietis aizrunājies līdz tam, ka arī pats, iespējams, esot ēzelis, tādēļ tiesa viņu nosūtījusi uz psihiatrisko slimnīcu veikt pārbaudes.

28 gadus veco Sandeju Mojo policija aizturēja nozieguma vietā, – patrulējot Zvišavanes pilsētā, likuma sargi pamanīja vīrieti, kurš kopojās ar pie koka piesietu ēzeli. Vainīgais nekavējoties nogādāts tiesā, kur nācis klajā ar savu notikuma versiju. Viņš apgalvojis, ka iepriekšējā vakarā vietējā krogā par 20 dolāriem nolīdzis prostitūtu un viņam neesot ne jausmas, kurā brīdī viņa pārvērtusies par ēzeli. «To, ka man ir tuvas attiecības ar ēzeli, sapratu tikai aresta brīdī,» skaidrojis Mojo.

Uz tiesas priekšsēdētāja jautājumu, vai viņš piesējis prostitūtu vai ēzeli pie koka, apsūdzētais nav varējis sniegt skaidru atbildi, apgalvojot, ka, pēc tam, kad iznācis no kroga, faktiski neko no notikušā neatceras. Kad Mojo kaimiņš liecinājis, ka ēzelis jau labu laiku pieder apsūdzētajam un nekad pēc prostitūtas nav izskatījies, nabaga Sandejs pavisam sapinies savos apgalvojumos. «Godātā tiesa, es domāju, ka es arī pats patiesībā esmu ēzelis. Jo kopš šiem notikumiem jūtos iemīlējies dzīvniekā,» paziņojis Sandejs.