Trešdiena, 15.maijs

redeem Airita, Arita, Sofija, Taiga

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Basketbolista Šķēles draudzenei kaitīgi ieradumi

Armanda Šķēles jauniņā draudzene Elgita Magone © Vakara Ziņas

Ģērbusies džinsu biksēs un baltā T krekliņā, «Arēnā Rīga», vērot basketbola izlases spēli, tika manīta arī Armanda Šķēles (26) jauniņā draudzene Elgita Magone (16), kura vēl nesen presē prātoja par iespējamību pat pamest Latviju.

Neskatoties uz savu necilo gadu skaitu, Elgitai nav svešs nedz smēķēšanas, nedz dzeršanas netikums.

Gadu skaits nekaitē

Skandalozā basketbolista Armanda Šķēles meitene Elgita Magone basketbola spēli vēroja kopā ar Šķēles tuvu draugu un basketbolistu pārstāvošās «Baltic Sport Agency» aģentu Artūru Kalnīti, ar kuru pirms spēles un pēc pirmā puslaika beigām devās ārā uzsmēķēt. Cigaretes gan oficiāli tiek pārdotas tikai tiem, kas jau sasnieguši vismaz 18 gadu vecumu, tātad kāds Elgitai ir izlīdzējis, bet viņai vēl ir tikai 16. Tiesa, niecīgais gadu skaits Šķēles meitenei nav traucējis pārkāpt arī citus vecuma cenza noteiktos sliekšņus, piemēram, iekļūt klubā «Coyote Fly», kurā ieeja ir tikai no 21 gada vecuma, turklāt tur tikt arī pie alkohola.

Latviju tomēr nav pametusi

»VZ« jau vēstīja par atraktīvā basketbolista Armanda Šķēles jauno mīlu Elgitu, kas arī labprāt bauda nakts dzīvi Vecrīgas un savas dzimtās pilsētas Ogres klubos, tāpēc tiek raksturota kā regulārs «ballīšu zaķis». Elgitas albumā portālā «draugiem.lv» redzamas fotogrāfijas gan no Ogres naktskluba «Bermuds», gan no «La Rocca», gan Vecrīgas bāra «Coyote Fly», turklāt tajās var redzēt, ka arī alkohola lietošana Elgitai nav sveša. Pēc »VZ« publikācijas meitene gan presē pauda sašutumu par paustajām aizdomām, ka viņai nav pat 14 (maģisko skaitli 16 «ballīšu zaķis» tomēr ir sasniedzis); ka nu esot jāmaina skola (pavasarī Elgita pabeidza 8. klasi Ikšķiles vidusskolā) un varbūt pat valsts (viņas māte dzīvo Itālijā), taču, kā redzams, tas viss teikts tikai jūtu uzplūdā – Šķēles nepilngadīgā draudzene joprojām ir šeit pat.

Pārējās nepieņem. Nav jau Madara

Armanda Šķēles bijusī draudzene, «viceprincese» Madara Grīnberga basketbola spēlēs un arī daudzos izklaides pasākumos kopā ar Sanda Valtera bijušo sievu Katrīnu un viņa (un arī Andra Biedriņa) nākamo draudzeni Agati Kauliņu veidoja tā saucamo blondo trīsvienību – blondīnes bija vai nešķiramas. Kā novēroja »VZ«, Elgita Magone spēles starplaikos, kamēr pārējās basketbolmeitenes pārsprieda sadzīvi, bērnu auklēšanu un citus sīkumus, kopā ar mīļotā vīrieša Armanda draugu Artūru Kalnīti labprātāk izvēlējās doties ārā uzpīpēt. Pārējo basketbolistu otrās pusītes ar jauniņo meiteni nekomunicēja, tāpēc Elgita turējās diezgan savrup no citām daiļavām.

Interesanti, ka pēc publikāciju presē parādīšanās meitenes profilā portālā «draugiem.lv» uzradušās jaunas fotogrāfijas, kurās viņa redzama kopā ar Šķēli. Lielākoties tās ir komentējuši viņas vecuma draugi, kuri pārim (precīzāk Elgitai) aicina neņemt galvā citu viedokli un nepievērst uzmanību abu vecuma atšķirībai.