Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Ārkārtas vēlēšanām ir bijusi jēga: jaunajā Saeimā ir smukākas deputātes!

Marjana Ivanova-Jevsejeva - «Saskaņas centra» deputāte ir daiļa un brīva, bet izskatās, ka arī ļoti trūcīga, jo viņai, pēc CVK datiem, nepieder nedz kapitāldaļas, nedz vērtspapīri, nedz kas cits, ko būtu vērts minēt deklarācijā. Jāpieņem, ka pēdējo naudu – 1610 latus – viņa augustā ziedojusi partijai. © Vakara Ziņas

Lai arī izskatās, ka, ievēlējot jauno Saeimu, esam piepildījuši veco parunu par vilku, no kura bēgot trāpa uz lāci, viens pozitīvs moments tomēr saskatāms

Jaunais sasaukums var palepoties ne ar vienu vien pievilcīgu seju, pat īstām skaistulēm.

1. Marjana Ivanova-Jevsejeva

«Saskaņas centra» deputāte ir daiļa un brīva, bet izskatās, ka arī ļoti trūcīga, jo viņai, pēc CVK datiem, nepieder nedz kapitāldaļas, nedz vērtspapīri, nedz kas cits, ko būtu vērts minēt deklarācijā. Jāpieņem, ka pēdējo naudu – 1610 latus – viņa augustā ziedojusi partijai.

2. Elīna Siliņa

Elīna Siliņa bērnībā spēlēja tiklo un godīgo Maiju Annas Brigaderes lugas «Maija un Paija» ekranizējumā. Nu viņa kļuvusi par pievilcīgu sievieti ar ne mazāk pievilcīgu aptuveni pusmiljonu latu summu kontos. Tūlīt pēc ievēlēšanas viņa ar savu maigo rociņu iedzina smuku ķīlīti Zatlera Reformu partijas rindās, kopā ar pieciem citiem biedriem nodibinot neatkarīgu deputātu grupu.

3. Jeļena Lazareva

Kaut arī Jeļena Lazareva no «Saskaņas centra» sasniegusi vecumu, kad, pasniedzot dzimšanas dienā ziedus, gadu skaitu apsveikuma tekstā vairs neiekļauj, jāatzīst, ka kundze joprojām izskatās pievilcīga. Kas attiecas uz mantisko stāvokli, viņa aptuveni trešdaļu miljona aizdevusi citiem un pati parādos nav iedzīvojusies. Ģimenes stāvoklis nav norādīts.

4. Inese Lībiņa-Egnere

Vēl viena simpātiska seja no ZRP puses, turklāt, spriežot pēc izglītības un darbavietas (Juridiskā fakultāte, Civiltiesisko zinātņu katedra, docente), ne tikai glīta vien. Tiesa – precējusies.

5. Dana Reizniece

«Zaļzemnieku» deputāte Dana Reizniece (nu jau Reizniece-Ozola) bija arī iepriekšējā Saeimā. Iespējams, nav klasiski skaista, tomēr viņai piemīt neapstrīdams šarms un savdabīgi sejas vaibsti. Jāpaslavē, ka daiļums ne druskas nav gājis mazumā kopš bērna piedzimšanas.

6. Vineta Poriņa

«Vislatviete/tēvzemiete» Vineta Poriņa neapšaubāmi šķitīs pievilcīga tiem, kuri uzskata, ka «vīrietis nav suns, lai uz kauliem kristu». Šarmantā blondīne ir precēta sieviete.