Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Ellu uz skatuves gandrīz nožņaudz čūska

© f64

Valentīndienas nakts šovs ar Ellas uzstāšanos klubā «Essential» pārsteidza daudzus apmeklētājus: mīlas cirka tēma, uguns spļāvēji un cīņa ar čūsku lika aizrauties elpai. Izrādās, šis šovs dziedātājai varēja beigties pavisam bēdīgi.

Perfekts šovs?

Gatavošanās varietē programmai «Sarkanais mīlas cirks» norisinājās teju divus mēnešus. Ella (Elīna Fūrmane) pati bija izprātojusi visu programmu un skatuvisko noformējumu.

Savu uzstāšanos dziedātāja sāka ar čūsku ap kaklu. Ellai iesākot dziedāt, lielais rāpulis arvien ciešāk sāka vīties apkārt viņas ķermenim un vēl vilkt klāt mikrofona statīvu. Turpinot dziedāt, dziedātāja nodemonstrēja visai ekspresīvu deju un vienlaicīgu atbrīvošanos no čūskas, kas tika nodota tās saimnieka horeogrāfa Leona Zviedra rokās. Perfekts šovs!

Gandrīz nožņaudza, gandrīz sadedzināja

Izrādās, ka cīņa ar čūsku nepavisam nav noritējusi pēc scenārija un tīģerpitons Bubu tiešām mēģinājis dziedātāju nožņaugt. «Es pirms tam čūsku rokās nebiju ņēmusi. Esot uz skatuves, vienā brīdī sajutu, ka čūska mani sāk žņaugt. Tajā brīdī es tiešām sabijos, turklāt viņa sāka vilkt man arvien ciešāk klāt arī statīvu,» sarunā ar »VZ« cīņu ar rāpuli atminējās Ella. No aizskatuves Zviedris jau esot bijis gatavs mesties viņai palīgā.

Arī šovs ar ugunsspļāvējiem vienubrīd varējis beigties smagi, jo liesmas tā vien draudēja iemesties Ellas cirtās. Taču ne čūska, ne liesmas nelika viņai (vismaz klausītājiem redzot) satraukties, un šovs noritēja dinamiski un ekspresīvi. «Protams, bija dažas problēmas ar skaņu, bet man prieks, ka uz skatuves viss notika gandrīz kā ieplānots un skatītāji bija sajūsmā,» piebilda Ella.

Ar Bubu nejokot!

Leona Zviedra aptuveni 15 gadus vecais tīģerpitons Bubu nav nemaz tik rāms kā izskatās: ja čūskai kaut kas nepatīk, tā savas emocijas izrāda sev ierasto instinktu veidā. Pirms vairākiem gadiem Bubu tik ļoti vēlējās «samīļot» savu saimnieku, ka viņam, tikai ātri glaudot čūskas ķermeni, to izdevās nomierināt. Aculiecinieki pēc tam apgalvoja, ka Zviedris pēc šova esot pat spļāvis asinis.