Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Kombuļu Inesi pametis viņas dāņu draugs

© Vakara Ziņas

Pēdējā laikā dažādos dzeltenajos medijos par sevi atkal ir likusi manīt savdabīgā Inese Cibuļska (31), kas plašāku atpazīstamību ieguva savulaik kā ansambļa «Kombuļi» dalībniece.

Laulība nav šķirta

Sevi par dziedātāju dēvējošā Inese Cibuļska paziņojusi, ka oficiāli šķīrusies no vīra un var baudīt brīvas sievietes priekus. »VZ« sazinājās ar sievietes oficiālo vīru Ēriku Cibuļski (53), lai noskaidrotu, vai tas atbilst patiesībai. «Pagaidām negribu neko komentēt. Man negribas neko teikt,» no komentāriem vairījās Cibuļskis. Taču faktu, ka laulība ir šķirta, vīrietis noraidīja. «Tiesas sēde notika Liepājā, es nevarēju atstāt mājas, es nezinu, ko tur lēma. Neesmu parakstījis nekādus dokumentus. Tiesa tika atlikta, cik sapratu, uz 20. oktobri.» Viņš apsvēris domu par Latvijas pamešanu: «Bērniem varbūt tā būtu labāk, ja mēs aizbrauktu prom no Latvijas. Esmu par to domājis.» Cibuļsku laulībā dzimuši četri bērni: Inesis Ēriks, Toms, Gabriels un Kaspars.

Paspēlējās un pietiek

Šobrīd vecākie dēli dzīvo kopā ar tēvu Kombuļos, bet jaunākie kopā ar māti mitinās Priekulē pie Ineses mīļākā – dāņu pensionāra Benda Jensena Storgārda (68). Tiesa, izskatās, ka sievietes vaļsirdīgās atklāsmes par abu mīlēšanos vai visos stūros, kaislīgām rotaļām viesnīcās, uz kuģa, pļavā un citur dānim sākušas apnikt. Cibuļska interneta portālos atzinusi, ka dānis vēlējies padzīvot atsevišķi, bet pēc tam – ka pensionārs jau devies uz Dāniju, atstājis viņu bez naudas un ignorē, neatbildot uz telefonzvaniem.