Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Biedriņš saderinājies ar "viceprincesi" Madaru

© Raitis Plauks/F64

Pēc aizvadītās neveiksmīgās sezonas NBA kluba «Golden State Warriors» rindās Latvijā atgriezies vislabāk atalgotais pašmāju basketbolists Andris Biedriņš. Sava atvaļinājuma burziņu sezonu viņš atklājis visai miermīlīgi, taču ar šokējošu atklāsmi – basketbolists esot saderinājies ar sava kolēģa Armanda Šķēles bijušo draudzeni Madaru Grīnbergu.

Pagājušās nedēļas nogalē šova «Latvijas princese 2008» fināliste, pasākumu organizēšanas aģentūras «Sarkangalvīte» līdzīpašniece Madara Grīnberga bārā «Jameson» atzīmēja savas aģentūras ballīšu sezonas sākšanos. «Viceprincese» Madara jau krietni pirms pasākuma, savos nosūtītajos ielūgumos, bija visus ieintriģējusi, ka vakara gaitā būšot arī kāds pārsteigums – kāds īpašs un sen neredzēts viesis. Meitenēm atjaunot savu lūpu spīdumu, bet puišiem nedaudz pastiepties uz pirkstgaliem lika slavenais basketbolists Andris Biedriņš, kurš jau otro nedēļu ir Latvijā – lai pēc nesen gūtās traumas izietu rehabilitācijas kursu un tagad jau pavisam oficiāli atpūstos savas mīļotās sievietes Madaras apkampienos.

Štatos neapprecējās, varbūt Latvijā...

»VZ« nesen jau vēstīja, ka «viceprincesei» Madarai kopš pagājušās vasaras izveidojušās romantiskas attiecības ar Biedriņu. Lai gan pāri šķīra liels attālums, viņi neļāva tam izjaukt sākušos romānu – Madara pie miljonus pelnošā basketbolista pat divreiz ciemojās Amerikā. Pēdējā brauciena laikā bija dzirdamas baumas, ka Madara pie Biedriņa ir devusies, lai vienotos laulības saitēm. Gredzenus abiem pirkstos gan vēl neredz, taču Biedriņš »VZ« apstiprināja, ka ar Madaru ir saderinājies.

Krustām šķērsām

Madara Grīnberga bulvārpreses lapās parādījās vēl krietni pirms dalības «princešu» šovā – kā «basketbolistu-tusētāju» paaudzes redzamākā pārstāvja Armanda Šķēles draudzene. Pēc pašķiršanās no Šķēles viņai tika piedēvētas romantiskas attiecības ar dažādiem pazīstamiem cilvēkiem, piemēram, bijušo tenisistu Raimondu Sprogu un režisoru Miku Ozoliņu. Savukārt teju 11 miljonus ASV dolāru sezonā pelnošais Biedriņš dzeltenajai presei kļuva interesants pēc tam, kad aizvīla sievu savam kolēģim Sandim Valteram – Katrīna Valtere pat devās līdzi Biedriņam uz okeāna otru krastu. Pēc tam Biedriņa romantisko gājienu līkločiem izsekot kļuva pagrūti: interesantākais gājiens bija «draudzīgs izbrauciens» uz kādu rallija pasākumu kopā ar Sanda Valtera bijušo draudzeni Agati Kauliņu, kas, jāpiebilst, jau bija kļuvusi par Katrīnas Valteres labu draudzeni. Lai gan par Biedriņa attiecībām ar Šķēles bijušo draudzeni Madaru baumoja jau sen, ziņa par saderināšanos ir pamatīgs pārsteigums. Kā lai te neatceras Sanda Valtera savulaik domīgi izteikto prātulu, ka «pasaule ir viena liela gulta»...