Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Mārtiņš Freimanis atkal lauzis roku

© F64

Ja nu kādam dzīvē neveicas, tad grupas "Tumsa" vokālists Mārtiņš Freimanis ir pirmais šajā sarakstā – seriāla "UgunsGrēks" aktieris atkal ievīstīts ģipsī.

Uz sava drauga Laura Reinika albuma prezentāciju atraktīvais Mārtiņš Freimanis nebija ieradies – viņam esot bijusi filmēšana. Daudzi vēlējās uzzināt, kas atkal noticis ar Freimaņa roku, kuru viņš šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» laikā žēlīgi eksponēja, iekārtu kaklā. «Liepājā, tumšā ieliņā, kur ir bruģis, nokritu,» »VZ« savas locekļu bēdas rašanās iemeslu komentēja Freimanis. «Kreiso roku lauzu pirmoreiz, bet labo... Hmmm...» Šoreiz gan viņš neesot lauzis roku, bet atslēgas kaulu – šī trauma liks mūziķim vismaz trīs nedēļas staigāt ģipsī.

Pirms kāda laika »VZ« jau vēstīja par Freimaņa likstām – toreiz mūziķis bija paklupis, veicot sarežģīto pārvākšanās procedūru. Sadzīves negadījumi Freimani vajā diezgan regulāri. Piemēram, pērn pavasarī seriāla «UgunsGrēks» uzņemšanas laukumā, filmējot kautiņu ar Ģirtu Ķesteri daktera Leona lomā, Freimanis salauza kreiso roku. Vēlāk rudenī pastaigas laikā pa Liepāju mūziķis neveiksmīgi pakritis, sasitis žokli un atkal traumējis kreiso roku, bet pagājušā gada nogalē vēlreiz bija cietis «UgunsGrēka» filmēšanas laukumā – kaujoties ar aktieri Artūru Skrastiņu psihoterapeita Riharda lomā, Freimanis salauzis ribu. «Trausli kauli, tur neko nevar darīt...» »VZ« kā attaisnojoties teica mūziķis. Izrādās, ka viņam bijušas lauztas abas kājas, arī labā roka, bet nu pienācis laiks labās puses ekstremitātēm. Freimanis gan jūtoties labi un par savām traumām īpaši nepārdzīvojot – tā gadās, būs labi!