Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Holta vecāki internetā noskatās dēla muzicēšanu ar Stībeli

© publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā dziedātāja Jāņa Stībeļa izveidotajā muzikālajā videočatā viesojās Rīgas «Dinamo» vārtsargs Kriss Holts – protams, atkal ar ģitāru rokās.

Pirms pāris nedēļām Jānis Stībelis izveidoja muzikālo videočatu «Electric Carrot» jeb «Elektriskais burkāns», kurā ik otrdienu vakarā uz stundiņu viesojas kāds sabiedrībā populārs cilvēks. Šoreiz tas bija Kriss Holts. Uz šo tikšanos Rīgas «Dinamo» vārtsargs bija ieradies ar savu neiztrūkstošo pavadoni – ģitāru – un bija gatavs kopā ar Stībeli uzspēlēt un nodziedāt dažas dziesmas. Interesanti, ka videočatam pieslēdzās arī Holta vecāki, kuri šobrīd dzīvo Kanādā. Vārtsargs lepni bakstīja ar pirkstu ekrānā un klāstīja, ka tie ir viņa vecāki: Kanādā tobrīd bija pulksten 12, bet pie mums desmit vakarā.

»VZ« lūgts komentēt Holta muzikālās prasmes, Stībelis teica, ka, «ņemot vērā to, ka mūziķis nav viņa profesija, viņa profesija ir hokejs, tās bija itin labas». «Protams, bišķiņ vajag piestrādāt pie ģitāras spēles, ko viņš pats arī labi saprot. Taču balss tembrs viņam ir labs, lai arī tajā jūtama [kanādiešu grupas] «Nickelback» vokālista ietekme,» ar profesionāļa aci hokejista prasmes komentēja latviešu dziedātājs. Jāatgādina, ka Holts jau piedalījies kopīgā muzikālā projektā ar mūsu mūziķiem – kopā ar grupu «Dzelzs vilks» ierakstījis un pat izdevis diskā piecas dziesmas.