Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Ekspolitiķis Gulbis jaunu draudzeņu meklējumos

© f64

Ja agrāk bijušais politiķis Māris Gulbis bija gatavs stāstīt par savām attiecībām ar sievietēm gan TV, gan preses intervijās, tad tagad viņš ap sevi mēģina radīt noslēpumainības oreolu.

Kopš šķiršanās no savas trešās sievas Tīnas (viņa nu jau pat atguvusi savu uzvārdu – Ostrovska) bijušais iekšlietu ministrs Māris Gulbis, tāpat kā senāk, ik pa laikam ir manāms sieviešu sabiedrībā, taču tagad, ieraugot fotogrāfus, viņš demonstratīvi slēpjas, bet pēc tam šīs sievietes dēvē par «vienkārši paziņām».

Interesantus skatus »VZ« novēroja «Arēnā Rīga», kur 26. oktobrī noritēja Rīgas «Dinamo» hokeja spēle pret Maskavas «Dinamo». Gulbis, kurš uz spēli bija ieradies ar kādu tumšmati, periodu starplaikos steigšus pameta vairākumam skatītāju slēgto LMT zonu, lai iejuktu pūlī, turklāt, to darot, uzlika uz galvas kapuci un soļoja tā, ka paziņa knapi tika līdzi.

Viņš atgriezās tikai pēc perioda sākuma un, ieraugot fotogrāfus, demonstratīvi no tiem vairījās, kā tas bieži redzēts ārzemju paparaci uzņemtajos slavenību kadros.

Uz jautājumu, kas ir šīs izvairīšanās iemesls, Gulbis »VZ« atbildēja: «Esmu atnācis ar paziņām uz hokeju. Nevēlos, lai cilvēki pārprastu, kā tas izskatās.» Savukārt uz jautājumu, vai tumšmate ir Gulbja draudzene, viņš sacīja: «Nē, absolūti nē!» Tas Gulbja izturēšanos padara vēl vairāk neizprotamu, jo cilvēki, kas «vienkārši ar paziņām» apmeklē hokeju, reti slēpjas un maskējas. Jāpiebilst, ka nesen dzeltenajā presē parādījās ziņa, ka Gulbis bieži redzams kopā ar bijušo draudzeni, 21 gadu veco augstskolas studenti Lāsmu Kori. Abi manīti kopā lidostā «Rīga», reģistrējoties lidojumam uz Barselonu. Aizpērn Gulbis «Baltic Beach Party» tika pieķerts ar savu partneri šovā «Dejo ar zvaigzni» Aiju Edžiņu, kas kļuva par iemeslu laulības šķiršanai no Tīnas Gulbes. Viņa iesniedza prasību tiesā, par iemeslu minot vīra neuzticību. Interesanti, ka šķiršanās tika iesniegta neilgi pēc intervijas, kurā Gulbis apņēmās lauzt stereotipu par sevi kā brunču mednieku, kura pamatā esot sabiedrības izdomājumi.