Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

5 paņēmieni, kā ātri tikt pie slaida vidukļa

© scanpix

Vai sapnis par slaidu vidukļu nedēļas laikā tev liekas nepiepildāms? Tad izlasi šos piecus paņēmienus, ar kuru palīdzību septiņās dienās iespējams pietuvināties augumam, kuru vienmēr esi kārojusi.

1. Ēd veselīgi. Ēdot dārzeņus, augļus un šķiedrvielām bagātus produktus novājēt būs krietni vien vienkāršāk. Nedēļas laikā iegūt slaiku vidukli palīdzēs nevis badošanās, bet pakāpeniska šokolādes un treknu produktu aizstāšana ar augļiem un dārzeņiem. Jāatceras – jāēd nevis mazāk, bet veselīgāk.

2. Dzer vairāk ūdens. Jo vairāk ūdens mēs uzņemam, jo mazāk mūsu organismā uzkrājas tauki un kaitīgās vielas, turklāt ūdens trūkums organismā bieži vien noved pie palielinātas apetītes un līdz ar to – liekā svara.

3. Fokusējies uz kvalitāti nevis uz kvantitāti. Svara zaudēšanas noslēpums ir kvalitatīvs labs ēdiens. Lētie, ātri pagatavojamie pusfabrikāti satur maz derīgo vielu un daudz tauku. Būtiski ir arī atcerēties, ka ēdot ārpus mājām bieži nezinām, kā tiek pagatavotas mūsu maltītes, tādēļ labāk gatavot mājās un izvairīties no liekiem saldinātājiem vai taukvielām.

4. Vingro. Vingrojumi un fiziskas aktivitātes ir ļoti nepieciešamas slaikam viduklim. Var veikt šīs pašas vecās labās vēderpreses, var vienkārši palielināt fiziskās slodzes daudzumu, tomēr uztura pētnieki zina teikt – bez vismaz 30 minūšu ilgas fiziskās aktivitātes dienā pie slaida un veselīga vidukļa tikt neizdosies.

5. Ģērbies pareizi. Viduklis noteikti jāprot arī pareizi „izcelt”. Lai izceltu vidukli, lieliski der zvaniņa veida svārki, vidukļa svārki, kleitiņas ar akcentētu vidukļa daļu, tomēr visvairāk palīdzēs tieši vidukļa jostiņas, kuras pieejamas katrai gaumei un pieskaņojamas jebkuram fasonam, turklāt ir arī ļoti praktiskas un tās var vilkt teju pie katra apģērba.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com