Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Veselība

UZMANĪBU: Vizāžiste brīdina līgavas par bīstamu sava amata māsu

© Publicitātes foto

Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja publicējusi brīdinājumu līgavām un meitenēm, kuras aktīvi izmanto visāžistu pakalpojumus. Sieviete brīdina – uzdarbojas kāda vizāžiste, kura līgavai, iespējams sniegs nevis kāroto grimu, bet gan pamatīgu vilšanos.

„Šis raksts ir domāts kā brīdinājums un ieteikums visām LĪGAVĀM un jaunkundzēm, kurām ir svarīgs vizāžas meistars un rezultāts kāzu, vai ļoti svarīga notikuma dienā!” savā profilā ierakstījusi visāžiste, kura arī ziņo - 23. maijā piecos no rīta saņēmusi nepatīkamu zvanu.

 „Sākumā liku nost klausuli, jo man jau tāpat bija agri no rīta jāceļas augšā un jābrauc izbraukumā grimēt klienti, tomēr tad saņēmu īsziņu, ka šis zvans esot ļoti svarīgs, tādēļ daudz nedomājot atzvanīju. Klausuli pacēla meitene, kura izmisušā balsī nesakarīgi skaidroja, ka viņa esot vizāžiste un viņai šodien esot jāgrimē līgava kāzām, tomēr vakar viņa esot devusies „paguļatj”, un nu viņa esot pārāk daudz iedzērusi. Jāpiebilst - meitene runāja ārkārtīgi nesakarīgi,” uzsver raksta autore. Tad jaunkundze, kura stādījusies priekšā kā Anastasija lūgusi vai viņai svešā vizāžiste, kuras numuru, šķiet bija atradusi internetā, gadījumā nevarētu ierasties plkst. 10:00 no rīta salonā nogrimēt līgavu viņas vietā. Tas, kas agrā rīta stundā zvanu saņēmušo vizāžisti amata māsas rīcībā šokējis visvairāk, bijis fakts, ka meitene lūgusi, lai viņa sakot, ka viņu saucot Anastasija.

„Mana atbilde uz Anastasijas lūgumu bija nē, jo man jau ir pilna šodiena ar pierakstu, turklāt, ja man zvanītu izmisusi līgava, varbūt es mēģinātu kaut ko izdomāt, lai izglābtu nabaga cilvēku no tādas situācijas, bet, kad man zvana piedzērusies Anastasija, kura grib, lai es grimēju kādu viņas vietā, uzdodoties par viņu...Esmu šokā par tāda cilvēka bezatbildību un nespēju saņemt sevi rokās, kā var doties dzert iepriekšējā vakarā, ja no paša rīta tev ir jābūt ar skaidru galvu un radošu garastāvokli,” retoriski vaicā vizāžiste un iesaka visām dāmām, kurām pirms svarīgiem pasākumiem paredzēts apmeklēt vizāžistu, vairākas reizes pārbaudīt, vai meistars ieradīsies. Tāpat viņa arī piebilst: „Žēl, ka es nevarēju tikt un palīdzēt nabaga līgavai, jo neviena sieviete nav pelnījusi tjapu ļapu un tādu necieņu it īpaši tik svarīgā dienā!”