Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Kā līdzsvarot ienākumus?

Man gandrīz vienmēr ir bijuši samērā labi ienākumi. Taču vienmēr finansiālā situācija ir nestabila, t. i., vai nu paliek kāds nesamaksāts rēķins, vai bērniem nav, par ko nopirkt zābakus. Ir arī hipotekārais kredīts un divi patēriņa kredīti. Taču pie maniem ienākumiem būtu jāpietiek gan kredītiem, gan arī vismaz elementārai dzīvošanai. Nesen aizgāju no laba darba, jo vēlējos darboties savā uzņēmumā. Tā kļuvu par īpašnieci uzņēmumam, kas nedarbojas, un tagad sniedzu grāmatvedības pakalpojumus. Protams, biju gatava, ka ienākumi būs zemāki. Esmu ar mieru paknapināties. Taču pastāv bažas, vai uzņēmums būs veiksmīgs un nākotnē būs vismaz stabilāka finansiālā situācija gan uzņēmumam, gan man. Tādēļ vēlos uzdot šādus jautājumus – vai pastāv kāda iespēja, ka izkļūšu vismaz no daļas parādu un ko varu darīt situācijas labā? Vai mans uzņēmums būs veiksmīgs? Tāpat arī vēlos dibināt vēl vienu uzņēmumu, kas darbosies IT jomā. Vai pastāv cerība, ka šie sniegtie pakalpojumi būs kādam vajadzīgi? Esmu dzimusi 1975. gadā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Inga

Jūsu pamathoroskopa karte viennozīmīgi rāda, ka dzīvē veiksmīgāks variants ir darboties privātajā biznesā vai būt par vadītāju, nevis strādāt vienkārši darba ņēmēja statusā. Pilnīgi ideāli viss nav, ir daudz jāmācās (ar to domātas nevis skolas zinības, bet citu pieredzes uzklausīšana, semināri, kursi, noderīgas informācijas meklēšana u. tml.). Šāds moments attiecībā uz profesionālo izglītošanos Jūsu horoskopa kartē ir visai izteikts. Jums ir dota spēja labi izprast biznesa virzību un mācēt paskatīties solīti uz priekšu, kas uzņēmējam ir būtiski. Tajā pašā laikā jāuzmanās no pārsteidzības. Nedrīkst neko uzsākt sasteigti vai emociju iespaidā. Tāda vēlme reizumis var rasties, jo viena no Jūsu dzimšanas valdošajām planētām ir Urāns, kas reizumis musina uz neprognozējamu un pēkšņu rīcību. Tajā pašā laikā iekšējā pasaule, par ko individuālajā horoskopā atbild Mēness, Jūsu horoskopa kartē ir ar Vērša zīmes ietekmi. Tas nozīmē, ka dots arī praktiskums un spēja saimniekot, vēlme pēc sakārtotības un zināma komforta līmeņa. Naudas lietas horoskopa kartē kopumā izskatās normāli, vienīgie riski – par daudz iztērēties par kādām skaistām lietām, izklaidēm, tuvinieku palutināšanu u. tml. Šāda pozīcija norāda, ka izdevumi rūpīgi jāizvērtē. Kaut vai kādu mēnesi iekārtojot rēķinu grāmatiņu. Un attiecīgi jāievēro arī finanšu disciplīna.

Bez esošās firmas reģistrācijas datiem nevaru pateikt, kādas ir šā konkrētā uzņēmuma iespējas un riski. Taču, runājot par nozarēm, pēc Jūsu pamathoroskopa redzams, ka IT nozare varētu būt veiksmīgāka, tur Jūs varat sasniegt vairāk, nekā darbojoties grāmatvedības jomā.

Līdz nākamā gada vasarai Jums ir normāls periods gan privātā biznesa attīstībai, gan finanšu sakārtošanai. Jaunu uzņēmumu gan nevajadzētu reģistrēt agrāk par nākamā gada februāri.