© Publicitātes foto

Klāt jauna sezona un mēs ne tikai nomainām savu garderobi, bet arī apavus. Par to, ko vilkt šajā rudenī un kādas ir šīs sezonas apģērbu tendences jau runāts. Šodien parunāsim par šā rudens apavu izvēli.

Publicitātes foto

Rudens ir laiks, kad apavi tiek nomainīti pret praktisku izvēli - lai ir silti, lai nav slapjas kājas. Taču, ja neesat izcils modes lietpratējs, gumijniekus iespējams nespēsiet moderni stilizēt, tāpēc, lūk, šādu apavu izvēle piešķirs jūsu tēlam aktualitāti un modernu pieskārienu.

KOVBOJU ZĀBAKI

Publicitātes foto

Jau kādu laiku kovboja stila zābaki ir modē. Taču arī šajā sezonā tā ir aktuālā tendence. Izvēle un variācijas ir ļoti daudz. Tie var būt gari, tie var būt īsi - līdz ikriem vai potītei - taču pirms pērkat īsus zābakus, padomājiet, pie kā varēsiet tos pievilkt.

Īsi kovboja zābaki vislabāk izskatīsies ar biksēm, džinsiem, jo, ja vien jums nav izcili slaidas kājas, tos ar kleitām un mini svārkiem vilkt nevajadzētu. Kāja tiks sadalīta vairākās horizontālās līnijās un izskatīsies vizuāli masīvāka. Tāpēc, ja nēsājat kleitas un svārkus, kovboja zābakus vēlams izvēlēties līdz celim.

Publicitātes foto

EKSTRA GARI UN PLATI ZĀBAKI

Publicitātes foto

No-pants (bez biksēm) trenda sezonā tikai loģiski, ka šie ekstra garie zābaki atgriežas modē. Un tie šosezon atgriežas vēl garāki un vēl masīvāki, veidojot daudz krokas un atdarinot bikses.

Vēl viens lielisks veids kā rudenī iztikt bez zeķubiksēm (varbūt pat bez biksēm?).

Publicitātes foto

LOAFERI

Publicitātes foto

Loaferi ir klasika un piedāvājums veikalos ir plašs. Atrast ērtus - tas ir grūtāk, jo vairums šā tipa apavi ir cieti, bet, kas grib, tas atrod. Iesaku izvēlēties loaferus ar biezu zoli, tādejādi jūsu kājas izskatīsies vizuāli slaidākas un garākas. Uzmanieties no spīdīgām sprādzēm vai ķēdēm, tas var izskatīties lēti. Šajā rudenī īpaši aktuāli būs vīrišķīgi šo apavu modeļi.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

ČĪBAS

Publicitātes foto

Iespējams nepraktiskākā apavu tendence mūsu platuma grādiem, bet varbūt tomēr?

Čības, kas paredzētas ārpus mājām, ir šā rudens jaunais trends.

Publicitātes foto

ŠŅORZĀBAKI

Publicitātes foto

Praktiska un ērta izvēle, saglabājot sava tēla aktualitāti. Masīvi zābaki ar šņorēm un/vai sprādzēm ir droša izvēle šim rudenim. Piestāvēs vairumam apģērbu - džinsiem, kleitām, svārkiem, žaketēm, mēteļiem - varianti ir bezgalīgi.

Publicitātes foto

Neiztiksim arī bez apavu detaļu trendu apskata.

AR BANTĪTI

Šo sievišķīgo detaļu atradīsiet ne tikai pie augstpapēžu kurpēm, loaferiem un laiviņām, bet arī zābakiem un čībām.

Publicitātes foto

NO DŽINSA

Protams, ka džinsa trends ir skāris arī apavus.

Publicitātes foto

SARKANS

Šīs sezonas krāsa ir sarkana. Ja vēlaties integrēt šo krāsu savā tēlā, bet, pēc jūsu domām, sarkanas drēbes jums nepiestāv, sarkani apavi tieši būs stila odziņa.

Publicitātes foto

‘’EKSTRA’’

Daudz spīdumu, spalvu vai neierastas formas papēdis. Uzdrošinies pārspīlēt!

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv