© Publicitātes foto

Ne reizi vien tieši interesantas detaļas ir tas, kas padara tavu tēlu aktuālu, interesantu un tas, kas visvairāk runā par tieši tavu personīgo stilu un individualitāti. Pareizais aksesuārs var pilnībā izmainīt jūsu tēlu un padarīt to īpašu, protams, šis likums darbojas arī otrādāk – neaktuāls vai nepareizas formas, krāsas aksesuārs var pilnībā sabojāt jūsu tēlu.

Sagatavoju nelielu ieskatu rudens aksesuāru tendencēs, jo svarīgi ir zināt, kas šobrīd ir un kas nav modē, lai labāk orientētos plašajā preču klāstā, ko piedāvā veikali. Lai tas kalpo par iedvesmu jūsu jaunajiem rudens tēliem un neaizmirstiet, ka individualitāte ir galvenā modes tendence.

SOMA AR INTERESANTU ROKTURI

Īpašs, kontrastējošs vai pat negaidītas formas rokturis ir šī rudens aksesuāru galvenā tendence. Varbūt somiņu - telefonu?

Publicitātes foto

Atgādinu, ka spīdumi, sudrabs, zelts un koši sarkanā krāsa ir rudens top krāsas. Variet to ņemt vērā izvēloties sev jaunu aksesuāru, taču ir svarīgi, lai jūsu garderobē jau būtu bāzes somiņa, kas ir neitrāla un piestāvēs lielākajai daļai jūsu tērpu.

Es, protams, esmu tikai par akcenta aksesuāriem - lūk, šis ir viens no veidiem kā pat vienkāršāko tēlu padarīt interesantu.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

LIELA IZMĒRA SOMAS

Mini un mazās somiņas joprojām ir aktuālas, taču tā vairs nav karstākā modes tendence, šobrīd ar atgriešanos varam sveikt lielā izmēra somas. Par šo noteikti priecājos arī es, jo vairs nebūs jāņem līdzi somiņa un 5 auduma maisiņi, lai varētu paņemt visu nepieciešamo.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

BANTES

Bantes ir rudens trends, kas ietver sevī gan apģērba, apavu detaļas, gan somas, gan banti pašu par sevi. Bantes matos, vai ap kaklu, vai galvu - iespēju ir daudz.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

SAULESBRILLES AR GAIŠU RĀMI

Rudens saule joprojām mūs lutina un, kā zināms arī ziemā saule mēdz mūs iepriecināt, tāpēc jaunas saulesbrilles nebūt nav nevajadzīgs aksesuārs aukstajā sezonā. Ja izvēlieties sev jaunu pāri, tad pievērsiet uzmanību brillēm ar gaišu rāmi, vai krāsainiem stikliem. Svarīgi izvēlēties briļļu formu, kas patiešām piestāv jūsu sejas formai, šajā ziņā nevadieties tikai pēc aktuālajām tendencēm!

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Starpcitu, optiskās brilles (vai brilles, kas izskatās pēc optiskajām) arī ir viena no jaunajām rudens tendencēm.

Publicitātes foto

KRĀSAINAS ZEĶUBIKSES

Divi bonusi - ne tikai sasildīs, bet arī padarīs jūsu tēlu interesantāku. Puscaurspīdīgas, krāsainas zeķubikses bija vērojamas rudens/ziemas 2023 modes nedēļas skatēs un nu ir pienācis laiks šo trendu pielietot ikdienā.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

ZIEDU DETAĻAS

Iespējams romantiskākā tendence - ziedu detaļas. Auduma puķes, kas var kalpot kā piespraudes, matu rotas, kaklarotas vai rokassprādzes, jostas - variantu ir daudz. Šī tendence jau ir sasniegusi tirdzniecības vietās pirms kāda brīža un mums jau ir diezgan zināma, bet rudens/ziema sezonā tā būs aktuāla, tāpēc, pievērsiet uzmanību šādiem aksesuāriem, vai, uz rokdarbiem tendētie, tādu var izveidot paši - one of a kind.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

DŽINSA AKSESUĀRI

Džinsa trends ir pārņēmis visu modes pasauli. Gandrīz jebkāds apģērbs vai aksesuārs radīts no džinsa būs aktuāls šajā sezonā.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Starpcitu, arī iepriekš minētie ziedi - džinsa puķes piespraudes jau ir manītas tirdzniecības vietās un būs lielisks papildinājums tavai rudens oversize žaketei.

Publicitātes foto

ADĪTAS KAPUCES

Aksesuārs, kas iepriecinās siltummīļus. Ja kādam balaklavas šķita neērtas, jo jāvelk pār galvu, iespējams izbojājot grimu vai frizūru, tad šis varētu būt ērtāks variants. Adīta kapuce kā atsevišķs aksesuārs, ko var likt gan uz galvas, gan atstāt uz pleciem.

Publicitātes foto

PĒRLES

Lielizmēra pērļu rotas būs šīs sezonas must have. Ne tikai masīvi pērļu auskari, bet arī masīvas pērļu rotas, kas sastāv no vairākām kārtām. Pērļu rotas iesaku stilizēt ar kaut ko kontrastējošu jeb ne romantisku. Svarīgi atcerēties, jo ‘’košāka’’ un pamanāmāka rota, jo (vēlams) vienkāršāks apģērbs.

Publicitātes foto

Runājot par rotām, piebildīšu, ka joprojām ļoti aktuāla tendence ir kaklarotas ar sirds formas kulonu.

Publicitātes foto

AUSKARI

Šajā sezonā īpaši aktuāli izskatīsies auskaru pāris, kas sastāv no diviem dažāda garuma, lieluma vai krāsas auskariem.

Publicitātes foto

Cuffs - īpaši ļoti masīvi un pamanāmi būs lielisks sezonas aksesuārs.

Publicitātes foto

Interesantu akcentu tēlam piešķirs lielizmēra auskars - vienā ausī.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv