Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Izrunājies par svarīgāko

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Velti laiku darbam, var pavērties jaunas iespējas. Sekmēsies lietišķie jautājumi un sarunas ar darījumu partneriem. Brīvajā laikā apmeklē kultūras pasākumu vai satiecies ar draugiem. Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto mājīgā atmosfērā. Pavadiet laiku sirsnīgās sarunās par svarīgām attiecību tēmām. Ja uzskati nesakrīt, tad nestrīdies, ieklausies un esi gatavs kompromisam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Pavadi laiku nelielā domubiedru lokā un nedodies skaļās izklaidēs. Daudz vairāk iegūsi sarunās ar līdzīgi domājošiem. Atbildīgos brīžos vari paļauties uz pārbaudītiem draugiem. Mīlestība sildīs sirdi un sniegs pozitīvas emocijas, attiecībās valdīs sapratne un savstarpējas rūpes vienam par otru. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku, simpātisku cilvēku.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Veiksmīgs laiks gan radošām, gan tehniskām nodarbēm. Domā par izaugsmi un karjeras kāpienu. Saņemot jaunu piedāvājumu, to rūpīgi un kritiski izvērtē un visu noformē juridiski korekti. Emocijas būs mainīgas, un mirkļa iespaidā var izraisīties kāds strīds. Noskaiti līdz desmit, jo kašķēties par sīkumiem nav vērts. Izrunājies par svarīgāko, tas sniegs dvēseles mieru.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Esi piesardzīgs darījumos – iespējamas dažādas dīvainas kļūmes un nesaprašanās. It īpaši uzmanīgam jābūt saistībā ar ārzemju projektiem. Ieplāno mājas darbus, kurus kādu laiku esi atlicis. Kaislības dos stimulu un iedvesmos. Labs laiks randiņam un sirdslietu piedzīvojumiem. Tikai nesteidzini notikumus, tas neko labu nedos. Lai visi notikumi attīstās dabiskā gaitā.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Piemērots brīdis, lai pārvērtētu savus pasaules uzskatus un domātu par jaunām zinībām. Paplašini redzesloku un ieklausies, ko cilvēki runā. Mājas paredzami saimnieciskie darbi, un var pieteikties ciemiņi. Sirdi dedzinās kaislības, kas nedod miera rudenīgos vakaros. Ja vēlies attiecību jomā kaut ko mainīt, tad ir pienācis īstais laiks. Pasper solīti pretī un izrunājies ar mīļoto par savām izjūtām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Brīvdienās nebūtu par skādi kāds izbrauciens kopā ar tuviniekiem vai labiem draugiem. Svarīga ģimenes tēma un pedagoģiskie jautājumi. Darbā jāstrādā radoši un jāsargās no neprecizitātēm. Mīlestības laiks – jūtas uzziedēs kā krāšņa puķe. Tu būsi šarmants un pievilcīgs un cilvēki labprāt kontaktēsies. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša. Dari visu, lai attiecības kļūtu stabilas.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Intelektuālās spējas būs augstā līmenī. Veiksmīgi veidosi lietišķos un privātos kontaktus. Ja citu cilvēku viedokļi atšķiras, nesāc strīdu, taču nepiekāpies arī tikai «mīļā miera labā». Svarīgs dvēseles komforts. Daudz emociju, kuras varbūt dažbrīd arī jāsavalda. Pārlieku spontāna rīcība partnerī var radīt neizpratni. Ja kas sakrājies uz sirds, atrodi iespēju izrunāties. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Labs laiks tehniskām nodarbēm un perfekti izplānotām lietām, kurās nepieciešama mērķtiecība. Vari plānot lietišķas tikšanās un kārtot darīšanas iestādēs. Interesantas idejas radīsies mājās, vienatnē. Dota iespēja satikt «sirdsāķīti» – simpātijas būs pēkšņas kā zibens no skaidrām debesīm. Emocijas dzirkstīs, un par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Tomēr esi vērtējošs un sargies no neapdomības.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Var aktualizēties juridiskas dabas jautājumi. Galvā rosīsies pēkšņas, radošas idejas, tikai nevajag ļauties pārāk lielam optimismam. Ja vēlies dzīvē kaut ko mainīt, dari to pamazām. Izejot sabiedrībā, gūsi piekrišanu un uzmanības apliecinājumu netrūks. Ja esi sirdī brīvs, tad ļaujies piedzīvojumiem. Pāriem vēlams kopā apmeklēt pasākumus un izklaidēties.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Lielo domu un ideju laiks – cilvēki novērtēs tavu viedokli un uzskatus. Nepārpūlies darbā un neļaujies dvēseles skumjām. Ja sirds ilgojas pārmaiņu, tad pamazām jārīkojas. Sirdslietas būs otrajā plānā. Ja tev līdzās ir mīļotais cilvēks, novērtē stiprā pleca izjūtu. Kopā saimniekojiet un kopā atpūtieties. Turies tālāk no gaisīgiem romāniņiem, diez vai kas labs sanāks.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Esi piesardzīgs izklaidēs – nav tas labākais laiks, lai dotos sabiedrībā. Toties vienatnē vari nonākt pie visai vērtīgām idejām. Spēkus un enerģiju velti karjerai, daudz paveiksi, un būs gandarījums. Iespējami romantiski piedzīvojumi un jaunas iepazīšanās. Emocijas liks sirdij pukstēt straujāk. Ļaujies lidojumam pussolīti virs zemes un izbaudi dzīves jaukos mirkļus. Pāriem – gādīga attieksme vienam pret otru.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Galvā rosīsies dažnedažādas idejas, taču utopiski plāni un pavirši kontakti ne pie kā laba nenovedīs. Izlemjot svarīgus jautājumus, ieklausies ne tikai prāta apsvērumos, bet arī intuīcijā. Ģimenes cilvēkiem emocionāli piepildīts laiks, kad iespējams saprasties no pusvārda, ja vien visu pāri mēram neanalizēsi un otro pusīti nekritizēsi. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā par savām vēlmēm.