Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labs laiks kontaktu veidošanai

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Sekmīgi nokārtosi lietišķos jautājumus, un var uzrasties labi sadarbības partneri. Radīsies oriģinālas idejas, ko tomēr vajadzētu rūpīgi izvērtēt. Ieklausies arī citu cilvēku viedoklī un respektē to. Ar mīļoto cilvēku iespējamas viedokļu atšķirības un dažāds skatījums uz norisēm. Ja spītīgi turēsies pie savas pārliecības, var rasties konflikts. Mēģini izrunāties mierīgi, ar loģiskiem argumentiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Daudz emociju un jūtīga uztvere. Centies saskatīt vairāk pozitīvā un turies tālāk no nīgriem ļautiņiem. Ja plāno uzsākt ko jaunu, racionāli izsver situāciju, lai nesanāk pārrēķināšanās. Radoši panākumi. Sirdslietās svarīga stabilitāte un stiprā pleca izjūta līdzās. Neuztiep mīļotajam cilvēkam savas vēlmes un viedokli, tas var radīt sarežģījumus. Pavadiet laiku kopā, darot to, kas satuvina.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Darba atkal pilnas rokas! Ja kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā gribētos, atliec uz vēlāku laiku. Nevajadzētu pārpūlēties, cīnoties ar vējdzirnavām. Papildini zināšanas un apgūsti jaunu pieredzi. Attiecību jomā kaut kas jāiegulda – lai būtu mīļāk. Iespējams, domāsi, ka nepieciešamas pārmaiņas. Runā par to ar savu otro pusīti. Izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Daudz sabiedrisko aktivitāšu. Saņemsi ielūgumus uz dažādiem pasākumiem, taču izvērtē to lietderību un netērē velti savu dārgo laiku. Darbā iespējami interesanti izaicinājumi, kuros pārbaudīt savus spēkus. Mīlestība sildīs sirdi, būsi noskaņots romantiski, taču nesteidzini notikumus. Viss notiks tā, kā jānotiek. Pirmām kārtām pašam jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Atrodi laiku pārdomām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Jāuzmanās pārvērtēt situācijas, uzņemties vairāk, nekā spēj paveikt, un jāturas tālāk no ambicioziem plāniem un pārāk vilinošiem piedāvājumiem. Apgūsti ko jaunu un pievērsies mājas darbiem. Kaislības virmos, un garlaicīgi nebūs. Paredzami sirdslietu piedzīvojumi, galvu reibinoša aizraušanās un pozitīvas pārmaiņas. Ja esi ar kādu kopā, izdaiļojiet un atsvaidziniet ikdienu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Vēlme pēc jaunām zināšanām un plašākiem apvāršņiem. Piesakies kursos, meklē informāciju un izglītojies. Ja ir iespējas, vari doties tālākā ceļojumā. Daudz darbu mājās un risināmi pedagoģiskie jautājumi. Pārdomas par dzīvi. Ja attiecībās kaut kas nav pa prātam, daudz par to domāsi un analizēsi. Pavadi vairāk laika ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm sirdslietas var saistīties ar ārzemēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Labprāt komunicēsi un veidosi jaunas pazīšanās. Saprašanās ar līdzcilvēkiem notiks viegli un nepiespiesti. Ir iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus. No ballītēm un izklaidēm gan liela prieka nebūs. Sirds ilgosies pēc romantikas un dvēseles siltuma drēgnajos rudens vakaros. Izrādi savas simpātijas, uzaicini mīļoto uz tikšanos un sagādā jauku pārsteigumu vai sarūpē dāvaniņu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Vairāk optimisma un dzīvesprieka! Centies pasaulē saskatīt gaišās krāsas un cilvēkos labo, tas palīdzēs atvērt ceļu uz citu sirdīm. Vari veikt mājas labiekārtošanu un interjera izdaiļošanu. Var būt brīži, kad grūti izprast otrās pusītes vēlmes un izjūtas. Necenties izzīlēt, bet pajautā. Atklāta saruna palīdzēs tikt skaidrībā, attiecības uzlabosies, un kopā būs jauki, romantiski brīži.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Daudz enerģijas un vēlme darboties. Dosies uz priekšu pretī nospraustajam mērķim. Darbs prasīs spēkus, un tu emocionāli dzīvosi līdzi visām veiksmēm un neveiksmēm. Labs laiks kontaktu veidošanai. Pārdomas par sirdslietām. Iedziļināsies norisēs un situācijās, analizēsi un, iespējams, vēlēsies arī kaut ko mainīt. Nerīkojies spontāni, neiesaisties sadzīviskās ķildās, bet sarīko jauku pasākumu divatā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Neej par šķīrēju svešos strīdos, jo tādējādi var rasties problēmas. Sniedz padomu tikai tad, ja tev kāds to lūdz, un neuztiep savu viedokli kā vienīgo pareizo. Daudz paveiksi darba frontē. Emocijas būs spēcīgas, un var rasties vēlme privātajā jomā kaut ko mainīt. Ja esi ar kādu kopā, gādā par saskaņu, bet ja esi brīvs, dodies sabiedrībā – ir iespējas iepazīties ar jauku cilvēku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ieklausies intuīcijā, tā būs labs palīgs dažādās situācijās. Ātri orientēsies norisēs un cilvēkos. Darbs prasīs daudz enerģijas, bet ar rezultātu būsi apmierināts. Sekmes lietišķos jautājumos. Darba dunā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Iespējams, ar otro pusīti šis un tas pārrunājams. Kompromiss panākams mierīgā, loģiski argumentētā sarunā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Prāts atvērts jaunām zinībām. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu iemaņu, mācies un izzini vecāko kolēģu pieredzi. Var rasties interese par filozofiskām vai ezotēriskām tēmām. Paļaujies arī uz intuīciju. Ieklausies vairāk savas otrās pusītes domās. Tomēr nepiekrīti visam un nepiekāpies tikai tādēļ, lai būtu miers. Kādam mīlestības tēma var sasaistīties ar ārzemēm.