Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ir iespējas pavairot ienākumus

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Radīsies oriģinālas idejas par peļņu. Liec lietā savas zināšanas un pieredzi. Spēja domāt netradicionāli nesīs panākumus. Ienākumu iespējas var saistīties ar ārzemju tēmu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Sekmīgi risināsi biznesa sarunas un noslēgsi izdevīgas vienošanās. Būs laba izpratne par to, kas ir un kas nav izdevīgi. Iegādājies labu literatūru vai ceļojumu, bet nepērc dārgas preces mājām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Labākus ienākumus vari gūt, sadarbojoties un strādājot komandā. Kopā radīsies vairāk ideju un tām būs atdeve. Par brīvajiem līdzekļiem palutini ģimeni un iegādājies lietas mājām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Ar finansēm jārīkojas apdomīgi. Nepārvērtē savas iespējas un domās netērē naudu, kas vēl nav nopelnīta. Vari ķerties pie jauniem projektiem, taču iepriekš visu aprēķini.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Tava peļņa atkarīga no ideju daudzuma. To netrūks, un dažas izrādīsies visnotaļ ienesīgas. Mēģini noslēgt izdevīgas ilgtermiņa vienošanās. Nopērc jaunu apģērbu vai apmeklē frizētavu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ienākumus papildināt iespējams, uzņemoties kādus darbus, kas paveicami brīvajā laikā mājās. Tāpat arī ir vērts padomāt par savu, nelielu biznesu. Iegādājies glītus interjera priekšmetus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Zināšanas ļaus pavairot ienākumus. Parādi un pastāsti visas savas prasmes un uzņemies tikai to, ko tiešām proti. Tas arī tiks novērtēts naudas izteiksmē. Ieguldi izglītībā un iegādājies noderīgas grāmatas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nepalaid garām iespējas labi nopelnīt. Var rasties jaunas iespējas un veidoties lietišķie kontakti, kā rezultātā izdodas noslēgt ienesīgu līgumu. Iegādājies saimniecības lietas mājām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ir iespējas pavairot ienākumus. Tas prasīs daudz enerģijas, taču ar galarezultātu būsi apmierināts. Vari sākt darbu pie jauniem projektiem. Tajā pašā laikā sargies no pārāk lieliem, nepārdomātiem tēriņiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
No finanšu stāvokļa lielā mērā atkarīga iekšējā stabilitāte un dvēseles komforts, tāpēc padomā, kā nopelnīt vairāk, vai sāc veidot uzkrājumus. Sekmīgi pirkumi mājām – it īpaši virtuves labiekārtošanai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Turi kārtībā rēķinus un rūpīgi seko līdzi ienākošajiem maksājumiem. Pastāv riski, ka finansēs var ieviesties jukas. Rūpīgi jāizvērtē arī tēriņu un pirkumu lietderība. Nevajadzētu aizdot vai aizņemties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nepalaid garām iespējas nopelnīt, tās var rasties gluži negaidot. Ienākumu pavairošana atkarīga no idejām. Nebīsties tās realizēt. Vari iegādāties sadzīves tehniku vai tehnoloģiskas ierīces.