Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Īpaši laba diena radošu profesiju pārstāvjiem

Zvaigžņu stāvoklis mudinās rīkoties pēc sava prāta it visās situācijās. Darbos, kas saistīti ar tehnisku vai drošības risku, ieteicams būt īpaši uzmanīgiem, iepriekš paredzēt iespējamos attīstības scenārijus un apvedceļus, rezerves izejas, alternatīvus risinājumus. Īpaši laba diena radošu profesiju pārstāvjiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ir vērts vairāk ieklausīties intuīcijā. Iekšējā balss pateiks priekšā pareizāko ceļu mērķu sasniegšanai. Laba diena radošiem darbiem. Varat sākt remontu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Viegli izturēsiet lielas fiziskas un psiholoģiskas slodzes. Galvenais uzdevums – pārvarēt slinkumu un apzināties, ka no jums būs atkarīgs daudzu lietu rezultāts.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Veiksme būs, ja spēsiet pielāgoties apstākļiem un redzēt personisku ieguvumu arī profesionālajā jomā. Mērķtiecība ļaus pārvarēt šaubas, kam šodien ir īpaši destruktīvs raksturs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Daudzus savā varā pārņems fantāzija. Nav vērts tērēt visu enerģiju nesasniedzamu mērķu īstenošanai. Tuviniekiem vajadzēs atbalstu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Tiem, kuriem labi attīstīta intuīcija un patīk riskēt, būs iespēja veiksmi noķert aiz astes. Labas sekmes darbos, kas vienlaikus prasīs gan fiziskas, gan emocionālas spējas.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīga būs tuvinieku sapratne un atbalsts, viņi varēs palīdzēt grūtā situācijā, un tādas ir ļoti iespējamas. Taču uz citiem paļaujieties, bet pats neslinkojiet!
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ne visas idejas jāizliek vispārējai apskatei. Attiecības kolektīvā ietekmēs darba ražīgumu, tāpēc noregulējiet attiecības, ja līdzi velkas neatrisināti konflikti. Rēķinieties ar citu interesēm.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vairākumam veiksmīga diena. Labs laiks, lai sāktu jaunus projektus, sen ieplānota biznesa uzsākšanai. Attiecības, kas šķita sevi izsmēlušas, var gūt otro elpu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jābūt īpaši piesardzīgiem un, kas jo svarīgāk, jātur sevi rokās, jākontrolē emocijas un vārdi. Darbā par sevi var atgādināt iepriekš pieļautas būtiskas kļūdas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Noderēs prasmes izprast cilvēku psiholoģiju, rīcības motīvus. Mēģiniet rast kopīgu valodu, nevairojiet savus ienaidniekus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pirmajā vietā būs garīgā pašsajūta. Pat garlaicīgi darbi sekmēsies labāk, ja tos darīsiet ar iedvesmu. Komunikācijā ar tuviniekiem esiet līdzjūtīgi un piedalieties viņu problēmu risināšanā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti laba diena jebkādiem jauniem darbiem. Būsiet spēka un entuziasma pilns, tas ļaus sasniegt vēlamo pat tajās jomās, kurās līdz šim neesat spīdējis. Iespējama veiksme, risinot finansiālus un īpašuma jautājumus.