Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labs laiks jauna mācību kursa uzsākšanai

Zvaigznes pastiprinās tieksmi pēc pašizpausmes, dāvās optimismu un entuziasmu. Sekmēsies darbi, kas saistīti ar biznesu. Cilvēki spēs objektīvi novērtēt situāciju, sekot izvēlētajam kursam, sistematizēt iegūto informāciju. Labs laiks jauna mācību kursa uzsākšanai. Var plānot ceļojumu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Darba nedēļas sākums nāks ar ļoti labu noskaņojumu. Drīzie svētki sildīs dvēseli, mudinās kalt plānus brīvdienām. Īpaši uzmanīgiem jābūt darbā ar dokumentiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Domas galvenokārt būs saistītas ar rūpēm un raizēm mājās, iespējams, visa dzinulis būs nepieciešamība mainīt iekārtojumu, veikt remontu. Esiet viesmīlīgi un atsaucīgi pat pret negaidītiem viesiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Dienas pirmajā pusē galvenā uzmanība jāveltī partnerattiecībām. Mēģiniet uzturēt labvēlīgu attieksmi komunikācijā. Ieteicams piedalīties dažādos pasākumos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena dāvās labas iespējas dažādās frontēs, jums tikai atliks izvēlēties pašam tīkamo darbības jomu. Neatsakiet palīdzību. Pārlieku nekritizējiet apkārtējos, neko labu tas nenesīs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Diena sola veiksmi. Ļoti labs laiks, lai pabeigtu iesāktus darbus. Vislabākais, ka būs iespēja izvēlēties sev vistīkamāko darbības jomu un lomu tajā. Prezentēsit sevi kā uzticamu partneri visdažādākajās jomās.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nāksies pielāgoties. Mazāk demonstrējiet savas ambīcijas, mazāk izdabājiet publikai. Atcerieties, ka apstākļi šodien ir stiprāki par jums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Potenciāli – uzvaras diena. Pateicoties neatlaidībai, dažādiem privātiem kontaktiem un veiksmīgai apstākļu sakritībai, spēsit situāciju izmantot sev par labu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jābūt uzmanīgiem visas dienas garumā. Iespējami neparedzēti apstākļi, kas var kardināli mainīt plānus. Domubiedru atbalsts būs nenovērtējams.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Lai sasniegtu savus mērķus, atsakieties no ārējiem efektiem. Spozmei jābūt sabalansētai ar profesionalitāti. Zvaigznes aicina vairāk domāt par savu fizisko formu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Veiksmīga un optimistiska diena. Pārliecība par saviem spēkiem ļaus droši skatīties nākotnē. Labi, ja jums ir skaidrs darbības plāns, citādi darbība kļūs par rosīšanos bez jēgas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Varat sasniegt patiešām būtiskus panākumus. Nebaidieties lūgt palīdzību, ja īsti nezināt, kā rīkoties. Sacensība tikai norūdīs raksturu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nenāktu par ļaunu rutīnas darbus veikt kreatīvi, izmantot fantāziju. Komunikācijā ar apkārtējiem neaizmirstiet par galvenajiem mērķiem un interesēm. Izrādiet cieņu saskarsmē ar gados vecākiem radiniekiem.