Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ja ir iespēja, atpūtieties

Nav ieteicama fiziska pārslodze. Labāk izvēlēties brīvu dienas grafiku, dariet to, kas jums patīkams. Ja ir iespēja, atpūtieties, aiciniet viesus, atslābinieties, piepildiet savu dzīvi ar pozitīvām emocijām. Varētu būt harmonija mīlestībā, bet tikai ja jūsu nodomi ir nopietni.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nelabvēlīga diena, iespējamas problēmas privātajā dzīvē, kā arī sarežģījumi saskarsmē ar draugiem un radiniekiem. Iespējamas krasas garastāvokļa maiņas, attiecību transformācija ar partneriem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti svarīgi koncentrēties uz galvenajiem, prioritārajiem darbības virzieniem, saprast lietu būtību, īstenot iedomāto reālajā dzīvē. Ja jūs jau sen meklējāt darbu ārzemēs, šodien tas jums izdosies.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Skaidrs skatiens uz savām iespējām un iecietība attieksmē pret apkārtējiem palīdzēs pārvarēt dienas negatīvās tendences. Vakarā iespējams negaidīts strīds, kas atrisināsies ne jūsu labā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Iespējams, ka būs jāpārorientējas uz mājas problēmām. Var būt negaidīts konflikts, kas atrisināsies jūsu labā, ja laikus atbrīvosieties no ilūzijām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes rekomendē nepieņemt kardinālus lēmumus un nenodarboties ar lietām, kas prasa atbildību un kolektīvu darbību. Nav izslēgts, ka kāds pacentīsies likt šķēršļus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nelabvēlīga diena ar krāsām garastāvokļa maiņām, partnerattiecību transformāciju, ienaidnieku intrigām. Iespējama materiāla palīdzība no dzīvesbiedra.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienas sākums ir labvēlīgs kolektīvām darbībām. Attiecībās ar partneriem un komerciālu līgumu slēgšanā nezaudējiet reālitātes izjūtu krāpšanas iespēju dēļ.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nelabvēlīga diena, iespējami konflikti. Daudz ko iespējams atrisināt ar pacietību, neļaujot uzvarēt cietsirdībai un dusmām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Skaidrs, apdomīgs skatiens uz savām iespējām, godīgums un iecietība palīdzēs sasniegt veiksmi attiecībās ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Kontrolējiet izdevumus ārzemju braucienā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes neizslēdz šķēršļu parādīšanos uz jūsu ceļa, sevišķi ja jūsu idejas ir pavisam jaunas. Priekšniecība novērtēs jūsu piedāvājumus, ja tos ir iespējams izmantot praktiski.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Joprojām nav nekā sevišķa. Var vienkārši palikt mājās. Bet varat apciemot radiniekus vai aicināt viņus pie sevis – šodien sarunas, visticamāk, iepriecinās abas puses.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Viena no bīstamākajām dienām. Ieteicams aizsargāt sevi ar dažādiem līdzekļiem. Lietderīga būs baznīcas apmeklēšana, piedošana, kā arī ūdens procedūras.