Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Lienes Greifānes vīrs grib septiņus bērnus

Dziedātāja Liene Greifāne ar vīru Igoru. © f64

Dziedātāja un TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāja Liene Greifāne, kura pagājušā gada vasarā kļuva par mammu otram dēliņam, atklāj – abi ar vīru vienojušies, ka ģimenē kopskaitā būs četri bērni.

Nesen, ciemojoties televīzijas kanāla «Rīga TV 24» pavāršovā «Labs ēdiens labiem draugiem. Ar Roberto», Liene sarunā ar raidījuma vadītāju dziedātāju Roberto Meloni izteicās, ka ļoti gribētu vēl kuplāku ģimeni. «Mans vīrs grib septiņus bērnus. Bet mēs nonācām pie kopsaucēja – varbūt tomēr četrus,» raidījumā atklāja dziedātāja, uzsverot, ka pagaidām gan viņu ģimenē ir divi bērni. Roberto ierosinājumam, ka nākamo vajadzētu meitiņu, Liene piekrita, taču pēc brīža savu atbildi palaboja ar retorisku jautājumu: «Bet varbūt man liktenis ir būt brīnišķīgu vīriešu ielenkumā!?»

Liene Greifāne ar vīru Igoru apprecējās pagājušā gada jūnijā pēc aptuveni gadu ilgušas draudzības, bet jau 6. augustā pasaulē nāca abu kopīgā atvase – dēliņš Kristofers. No pirmās laulības ar uzņēmēju Arti Bronušu Lienei ir deviņus gadus vecs dēls Sebastians Matiass.