Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Olga Rajecka atklāj, kā Guntis Veits reiz sirsnīgi izjokojis Samantu Tīnu

© Dmitrijs Suļžics/F64

Muzikālajā 360TV lielšovā "Paaudžu duelis" viens no uzdevumiem ir pareizi nosaukt mūziķi, kuru raksturo vien trīs uz skatuves iznesti priekšmeti. Zaļajai komandai pareizi atbildot, ka šie priekšmeti atgādina Gunti Veitu no grupas "Credo", Olga Rajecka nekautrējas padalīties ar pāris stāstiem par Gunti Veitu, jo izrādās viņš ir liels muldētājs un viņam patīkot izjokot cilvēkus, viens no izjokotajiem bijusi Samanta Tīna.

Skatuves dīva, Olga Rajecka, par vienu no jokiem pastāsta arī šovā.

Bija viens koncerts Nacionālajā teātrī, piedalījās jaunās dziedātājās, arī Samanta Tīna, mēs zinām, ka Guntis Veits māk ļoti labi muldēt. Tas pasākums bija aptiekas darbiniekiem, vārdu sakot farmaceitiem.

Kādā no pasākuma starpbrīžiem, Guntis Veits esot saviem kolēģiem teicis, lai uz lapas saraksta kādus nepieciešamos medikamentus viņiem vajag, jo pēc koncerta pasākuma dalībnieki, respektīvi, farmaceiti, viņiem tās nosūtīs. Samanta Tīna pilnā pārliecībā, uzticoties pieredzes bagātajam mūziķim, sarakstījusi visus medikamentus gan sev, gan vecmāmiņai, neapzinoties, ka tikusi izjokota.

Olga raidījuma laikā atzīst, ka Guntis Veits pašu esot neskaitāmas reizes izjokojis.