Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Rutulis deju mūzikas versijā remiksējis Jūlijas Zakirovas džeza dziesmu

© Publicitātes foto

Deju mūzikas producents N’Works, kurš plašāk zināms kā dziedātājs Normunds Rutulis, remiksējis džeza izpildītājas Jūlijas Zakirovas debijas albumā “Golden Hour” iekļauto dziesmu “December”. Piešķiļot tai deju mūzikas dzirksti, mainīts arī tās nosaukums -“We Are One”.

Šī gada sākumā sadarbībā ar bundzinieku un producentu Andri Buiķi klajā laistais Jūlijas Zakirovas albums ”Golden Hour” stilistiski apvieno džeza, fanka, “cinematic”, disko un “fusion” žanrus, tēmējot 80. gadu beigu un 90. gadu sākuma mūzikas stilā nišā, bet sadarbībā ar latviešu inteliģentās deju mūzikas producentu N’Works izdotā daudz enerģiskāka dziesmas “December” versija pievieno albuma žanru daudzveidībai vēl vienu - “nu disco” toni. Līdz ar jauna ritma un harmonijas koda piešķiršanu dziesmas versijai piešķirts arī cits nosaukums - “We Are One”. Melodijas autors ir Pāvels Murašovs, vārdu autors - Ojārs Kalniņš.

“Sadarbība ar N’Works izvērtās ļoti patīkama, viegla un profesionāla. Tā rezultātā tapis ļoti pavasarīgs, dzīvespriecīgs un enerģisks remikss, ar pozitīvu noskaņu un “soulfulhouse music” piegaršām. Klausoties to, mani piepilda prieka sajūtas un vēlme “ietusēt”, uzkāpt uz ūdens moča un pilnībā izbaudīt dzīvi visās tās izpausmēs!” priecājas Jūlija Zakirova.

“Manuprāt, Jūlijai ļoti piestāv “pophouse” stils,” vērtē producents Andris Buiķis. “Remikss patiešām ir gaišs un vasarai piemērots. N’Works versija ir gandrīz kā jauns skaņdarbs - nedaudz jestrākā tempā, kas skaņdarbu savā ziņā padara arī dejojamāku un vieglāku. Īsi izsakoties - viegls, vasarīgs gabaliņš un īstajā laikā!”