Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Vāks ziedojumus Zemessardzes papildaprīkojuma iegādei

© F64

Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) sadarbībā ar labdarības organizāciju "Ziedot.lv" un citiem domubiedriem ir sākusi ziedojumu kampaņu, kuras mērķis ir piesaistīt līdzekļus akūti nepieciešamā papildaprīkojuma iegādei Latvijas zemessargiem.

LATO uzsver, ka zemessargi brīvprātīgi ziedo savu laiku, personīgos līdzekļus, miegu, spēkus un enerģiju kopējās drošības labā.

"Latvijas sabiedrībai aizsardzība kļūst aizvien aktuālāka, tostarp arī jautājums - ko es varu darīt mūsu valsts labā? Zemessarga atbilde uz to ir skaidra, viņš savu izvēli ir izdarījis. Arī ikviens no mums var sniegt savu artavu, atbalstot mūsu dzimtenes aizstāvjus ar nepieciešamo ekipējumu," norāda LATO priekšsēdētājs Toms Baumanis.

Preses konference par kampaņas atklāšanu paredzēta 8.septembrī plkst.14 Latvijas Kara muzejā. Preses konferencē piedalīsies Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes priekšsēdētājs Toms Baumanis, Rīgas Tehniskās universitātes Aizsardzības un militāro tehnoloģiju centra vadītājs Juris Ķiploks, "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta un citi.