Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Latvijā

Svarīgākais šodien, 19. oktobrī – notikumi, laika ziņas un pasākumi

© Mārtiņš Zilgalvis/F64

Šodien un rīt vēl var paspēt aiziet uz kādu koncertu, iepirkties tik ilgi, cik strādā veikali, doties naksnīgās pastaigās. Uz daļēji attālinātu sēdi plāno sanākt valdība. Savukārt Saeimas komisiju sēdes notiks attālināti.

Plānotie notikumi

  • Šodien plānota Ministru Kabineta sēde. Tā būs atklāta un tai varēs sekot līdzi tiešraidē. Tomēr šodien valdība, visticamāk, neapstiprinās stingro “lokdaunu”. Par to ir plānots lemt rīt, trešdien.
  • Šodien valdība lems par "Organizētās noziedzības novēršanas un apkarošanas plāna 2018.-2020. gadam" paredzēto pasākumu izpildi, par vienmērīgu sociālo pakalpojumu tīkla attīstību pašvaldībās un vienotas pieejas veidošanu sociālo pakalpojumu nodrošināšanā iedzīvotājiem, par mātes un bērna veselības uzlabošanas plāna 2018.- 2020. gadam izpildi utt.
  • Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde šodien lems par valsts budžetu 2022. gadam.

Laika ziņas

Dienas laikā mākoņu daudzums no rietumiem pakāpeniski palielināsies, un vakarā Kurzemē gaidāms neliels lietus. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +5…+9° atzīmei.

Rīgā dienā mainīgs mākoņu daudzums, pēcpusdienā debesis apmāksies, tomēr nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš, un gaiss iesils līdz +7…+9°.

Pasākumi

  • Plkst. 19:00 VEF Kultūras pilī notiek kubiešu pianista Roberto Fonseka koncerts
  • Plkst. 19:00 Rīgas Reformātu Baznīcā ar koncertu "Electric A Cappella" uzstājas Polijas "Neoquartet"