Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Āgenskalnā vīrietis izvaro sievieti, bet pēc tam aizved viņu uz kafejnīcu

Valsts policija pirmdien aizturējusi vīrieti, kurš Āgenskalnā, piedraudot ar nazi, krūmos ievilcis un seksuāli izmantojis pieturā stāvošu sievieti.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai BNS pastāstīja, ka pirmdien ap plkst. 21.30 pie sabiedriskā transporta pieturā stāvošas sievietes pienācis vīrietis, iesitis viņai pa seju, ievilcis krūmos un, draudot ar nazi, piespiedis viņu orāli apmierināt.

Ieguvis seksuālo apmierinājumu, vīrietis, turpinot draudēt ar aso priekšmetu, sev vien zināmu iemeslu dēļ sievieti aizvedis uz kafejnīcu.

Tur cietušajai vienam no kafejnīcas darbiniekiem izdevās dot mājienus par nepieciešamību izsaukt policiju. Pēc tam sieviete ieslēgusies tualetē, bet tajā brīdī ieradusies policija un 1968.gadā dzimušo iereibušo vīrieti aizturējusi.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par dzimumtieksmju apmierināšanu pretdabiskā veidā, ja tas izdarīts, lietojot vardarbību un draudus. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz sešiem gadiem vai arestu.

Aizturētais vainu noliedz. Viņš 90.gados tiesāts par huligānismu, taču sodāmība jau ir dzēsta.