Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Norisināsies e-pasta mārketinga seminārs “Mailigen Workshop 2014”

© Publicitātes

27. novembrī viesnīcā “Tallink Hotel Riga” norisināsies lielākais e-pasta mārketinga pasākums Latvijā “Mailigen Workshop 2014”, kas jau ceturto gadu pulcēs mārketinga, reklāmas speciālistus un vadītājus gan no biznesa, gan valsts vides.

Apmeklētājus “Mailigen Workshop 2014” patīkami pārsteigs ar aktuālām tēmām, vieslektoriem un e-pasta mārketinga veiksmes stāstiem Latvijas un pasaules mērogā. Kā īpašais viesis uzstāsies pasaules klases e-pasta guru no Lielbritānijas Tim Watson. Papildus veiksmes stāstiem trīs zālēs tiks veidotas praktiskas darba grupas (business-to-business, business-to-customer, human-to-human), kur gan iesācējs, gan pieredzējis speciālists varēs gūt praktiskus padomus, idejas un informāciju atbilstoši viņa darba specifikai un iepriekš gūtajai pieredzei.

B2C un B2B grupas kopā ar ekspertiem izstrādās dzīvescikla e-pasta mārketinga stratēģiju un kampaņu plānu. Turklāt izveidoto paraugu un eksperta ieteikumus varēs praktiski izmantot, lai izveidotu savu e-pasta mārketinga rīcības plānu 2015. gadam. Savukārt e-pasta mārketinga iesācēju ABC grupa apgūs “Mailigen” e-pasta mārketinga sistēmas pamatus, lai ar augstu atdevi varētu veidot e-pasta kampaņas.

Eksperti iepazīstinās arī ar aktuālākajām tendencēm 2015. gadam, stāstot par e-pasta dizainu mobilajās ierīcēs, uz saņēmēju uzvedību balstītām kampaņām, video iekļaušanu e-pasta vēstulē un kampaņām ar virālu efektu sociālajos tīklos.

Paralēli semināram norisināsies arī pasākums “Email Marketing Awards 2014”. Balvu pasniegšanu organizē “The Marketers Club” ar mērķi izcelt labāko sniegumu e-pasta mārketingā un veicināt Latvijas mārketinga vides attīstību. Kampaņas tiks apbalvotas trīs nominācijās: labākais e-pasta kampaņas rezultāts, efektīvākā e-pasta mārketinga stratēģija un kreatīvākais e-pasta dizains. Balvu finālisti par uzvaru cīnīsies “Mailigen Workshop 2014” rīta sesijā, prezentējot savus case study.

“Mailigen Workshop 2014” rīko vadošais e-pasta mārketinga pakalpojuma sniedzējs Latvijā “Mailigen” un pilna servisa pasākumu organizēšanas aģentūra “iDEA HOUSE events” sadarbībā ar “LeaderSend”, “The Marketers Club” un “Inbox.lv”.

Plašāka informācija par semināru un reģistrāciju: www.mailigen.com/Workshop2014