Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Rīgā autovadītājs mēģina aizbēgt no policijas un izraisa avāriju

© F64

4.maija naktī Kurzemes pārvaldes darbinieki, patrulējot Dzirciema ielā, pamanīja kādu stāvēšanai novietotu BMW markas automašīnu, kurai skanēja signalizācija. Netālu pamanīts kāds vīrietis, kurš policijas darbiniekiem pastāstīja, ka automašīnā bijušas divas personas alkohola reibumā, kuras aizgājušas uz diennakts veikalu, ziņo Rīgas pašvaldības policija.

Apsekojot teritoriju apkārt diennakts veikalam, pamanīti divi vīrieši, kuri noliedza saistību ar norādīto automašīnu. Atgriežoties notikuma vietā, pamanīts, ka automašīna piedalās ceļu satiksmē. Autovadītājam dots rīkojums apturēt transportlīdzekli. Pārgalvīgais automašīnas vadītājs uzsāka bēgšanu, kā rezultātā ar savu spēkratu ietriecās citā automašīnā.

Pēc sadursmes vīrietis izkāpa no transportlīdzekļa un metās bēgt kājām uz neapgaismotu daudzdzīvokļu nama pagalmu, kur nozuda no policijas darbinieku redzesloka. Pārbaudot automašīnas īpašnieka deklarēto dzīvesvietu, apsekota tās tuvākā apkārtne, kur arī policijas darbinieki pamanīja pārgalvīgo šoferi. Vīrietis aizturēts, pēc kā atzinies, ka alkohola reibumā vadījis savu transportlīdzekli. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri turpināja darbu adresē.