Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Mazo Maksimu atrod brīvprātīgie, ne policija

© Valsts policija/Facebook

„Paldies par mūsu iedzīvotāju atsaucību, taču uzskatu, ka man jāpavēsta stāsts par šī zēna meklēšanu, kas norisinājās 20.03.17, jo zēns ir atradies!” facebook raksta Helēna Purviņa.

„Taču ne pats atnācis mājās, kā pavēsta viņa mamma un ne policija viņu atrada. To paveica brīvprātīgie facebook grupas "Ездуны" dalībnieki, kuri pēc ziņas izsludināšanas par bērna pazušanu sabrauca no visas Rīgas! Bija atsaukušies pus stundas laikā vairāk kā simts automašīnas! Un tieši viņi atrada šo zēnu vienu pašu parkā un nogādāja mājās! Tādi mēs esam! Rīdzinieki! Krievi! Latvieši! Sievietes! Vīrieši! Mēs esam līdzcilvēki, kas prot un spēj just un sniegt palīdzības roku! Jāpiemin , ka operatīvi reaģējot meklēt bērnu, viens no grupas dalībniekiem tika sodīts par ātruma pārkāpšanu par 15 km/st. Padodiet šo ziņu citiem, lai izrādītu cieņu šo brīvprātīgo grupai un vairotu mūsu tautas garu būt atsaucīgiem, žēlsirdīgiem un mīlošiem pret līdzcilvēkiem!” raksta Helēna.

Jau ziņots, ka pirmdien vēlu vakarā Valsts policija informēja, ka Rīgā tiek meklēts deviņus gadus vecais Maksims, kurš ap plkst. 16.45 izgājis no treniņa nodarbībām Volvo sporta centrā un mājās neatgriezās. Pazudušo puisēnu atrada pirmdien, ap plkst.22:35 un nogādāja mājās.