Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Brauktuves uz valsts autoceļiem ir nokaisītas

© F64

Va/s Latvijas Valsts ceļi informē, ka šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apmierinoši, brauktuves nokaisītas. Braukšanu pa reģionālajiem autoceļiem Bauskas, Ludzas, Cēsu, Madonas un Valmieras apkaimēs apgrūtina izveidojies apledojums. Bez nokrišņiem. Gaisa temperatūra no – 4ºC līdz 0ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi dienā vietām gaidāmi nelieli nokrišņi sniega un slapja sniega veidā.

Ceļu uzturēšanas darbos šorīt ir iesaistīta 145 va/s Latvijas autoceļu uzturētājs ziemas dienesta tehnikas vienība, kas, sākot jau no diviem naktī, veic slideno posmu kaisīšanu.

Aicinām autovadītājus braukt uzmanīgi un izvēlēties laikapstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri.

Par apstākļiem, kas negatīvi ietekmē braukšanu pa valsts ceļiem, aicinām ziņot Satiksmes informācijas centram pa diennakts tālruni 80005555, vai izmantojot Twitter @LVceli, lai nodrošinātu šīs informācijas nodošanu atbildīgajiem ceļu uzturēšanas dienestiem tālākai operatīvai rīcībai.