Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Tuvākajā laikā atsāksies ceļu remontdarbi Rīgas ielās

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Iestājoties labvēlīgākiem laika apstākļiem, Rīgas ielās atsāksies remontdarbi, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Departamentā atzīmēja, ka jau tuvākajā laikā plānots uzsākt seguma atjaunošanas darbus Sporta ielā un Krasta ielas veloceļam.

Sporta ielā šobrīd notiek sagatavošanās darbi, lai jau drīzumā uzsāktu būvniecības darbus visā ielas garumā. Pēc seguma atjaunošanas brauktuvei un ietvei, iela tiks labiekārtota un ierīkota atbilstoša veloinfrastruktūra, nodrošinot divvirzienu velosipēdu satiksmi. Sporta un Grostonas ielu krustojumā brauktuve tiks paaugstināta un krustojums sašaurināts, tādējādi padarot to ērtāk šķērsojamu gājējiem un velobraucējiem.

Krasta ielā tiks veikta seguma atjaunošana apvienotajam gājēju un velosipēdu ceļam 2870 metru garumā no Salu tilta līdz Ogres ielai. Patlaban norit sagatavošanās darbi un jau tuvākajā laikā tiks uzstādītas ceļa zīmes, kas brīdina par remontdarbu uzsākšanos.

Gājējiem, velobraucējiem un velobraucējiem jārēķinās, ka remontdarbu laikā var saskarties ar satiksmes apgrūtinājumiem un ierobežojumiem.

Departaments aicina ar izpratni izturēties pret ieviestajiem ierobežojumiem un ievērot satiksmes organizācijas kārtību, kā arī jau laicīgi plānot ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem, un, ja tas iespējams, izvēloties citu ikdienas maršrutu.