Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Māja

HOROSKOPS: Zvaigžņu tulks visai nedeļai

© f64

Iziet cauri pasaulei, nedarot sevi pilnīgāku, ir tas pats, kas iznākt no pirts netīram. Ališers Navoji

AUNS

IEVĒRO! Velti laiku darbam, var pavērties jaunas iespējas. Sekmēsies lietišķie jautājumi un sarunas ar darījumu partneriem. Brīvajā laikā apmeklē kultūras pasākumu vai satiecies ar draugiem.

ATTIECĪBAS. Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto mājīgā atmosfērā. Pavadiet laiku sirsnīgās sarunās par svarīgām attiecību tēmām. Ja uzskati nesakrīt, tad nestrīdies, ieklausies un esi gatavs kompromisam.

NAUDA. Ienākumi atkarīgi no paša paveiktā. Ir vērts lūkoties pēc labāk apmaksāta darba vai runāt par algas pielikumu. Nekautrējies apspriest naudas jautājumus un par savām prasmēm prasīt atbilstošu atalgojumu.

VĒRSIS

IEVĒRO! Pavadi laiku nelielā domubiedru lokā un nedodies skaļās izklaidēs. Daudz vairāk iegūsi sarunās ar līdzīgi domājošiem. Atbildīgos brīžos vari paļauties uz pārbaudītiem draugiem.

ATTIECĪBAS. Mīlestība sildīs sirdi un sniegs pozitīvas emocijas, attiecībās valdīs sapratne un savstarpējas rūpes vienam par otru. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku, simpātisku cilvēku.

NAUDA. Būtisks faktors peļņas jautājumos būs spēja arī ikdienišķām lietām atrast radošu risinājumu. Raugies, lai tavas idejas tiek atbilstoši novērtētas, un neuzdāvini tās kādam tāpat vien.

DVĪŅI

IEVĒRO! Veiksmīgs laiks gan radošām, gan tehniskām nodarbēm. Domā par izaugsmi un karjeras kāpienu. Saņemot jaunu piedāvājumu, to rūpīgi un kritiski izvērtē un visu noformē juridiski korekti.

ATTIECĪBAS. Emocijas būs mainīgas, un mirkļa iespaidā var izraisīties kāds strīds. Noskaiti līdz desmit, jo kašķēties par sīkumiem nav vērts. Izrunājies par svarīgāko, tas sniegs dvēseles mieru.

NAUDA. Ja ar naudu rīkosies apdomīgi, maciņš tukšs nepaliks. Tieši otrādi – lūkojies pēc kāda jauna, ienesīga projekta, kurā iesaistīties. Iegādājies noderīgus pirkumus mājām, piemēram, mēbeles.

VĒZIS

IEVĒRO! Esi piesardzīgs darījumos – iespējamas dažādas dīvainas kļūmes un nesaprašanās. It īpaši uzmanīgam jābūt saistībā ar ārzemju projektiem. Ieplāno mājas darbus, kurus kādu laiku esi atlicis.

ATTIECĪBAS. Kaislības dos stimulu un iedvesmos. Labs laiks randiņam un sirdslietu piedzīvojumiem. Tikai nesteidzini notikumus, tas neko labu nedos. Lai visi notikumi attīstās dabiskā gaitā.

NAUDA. Tava peļņa ir tavās zināšanās. Runājot par atalgojumu, pastāsti par visām savām prasmēm. Derētu tās arī papildināt – ir vērts pieteikties kursos un ieguldīt izglītībā. Iegādājies noderīgu literatūru.

LAUVA

IEVĒRO! Piemērots brīdis, lai pārvērtētu savus pasaules uzskatus un domātu par jaunām zinībām. Paplašini redzesloku un ieklausies, ko cilvēki runā. Mājas paredzami saimnieciskie darbi, un var pieteikties ciemiņi.

ATTIECĪBAS. Sirdi dedzinās kaislības, kas nedod miera rudenīgos vakaros. Ja vēlies attiecību jomā kaut ko mainīt, tad ir pienācis īstais laiks. Pasper solīti pretī un izrunājies ar mīļoto par savām izjūtām.

NAUDA. Pievērsies finanšu lietām un peļņas jautājumiem. Var rasties labas iespējas pavairot ienākumus, bet viss paša rokās un idejās. Iegādājies jaunu garderobi, rotaslietas vai kosmētiku.

JAUNAVA

IEVĒRO! Brīvdienās nebūtu par skādi kāds izbrauciens kopā ar tuviniekiem vai labiem draugiem. Svarīga ģimenes tēma un pedagoģiskie jautājumi. Darbā jāstrādā radoši un jāsargās no neprecizitātēm.

ATTIECĪBAS. Mīlestības laiks – jūtas uzziedēs kā krāšņa puķe. Tu būsi šarmants un pievilcīgs un cilvēki labprāt kontaktēsies. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša. Dari visu, lai attiecības kļūtu stabilas.

NAUDA. Finanšu tēma būs svarīga, un no ienākumu apjoma zināmā mērā atkarīgs arī iekšējais komforts. Nepalaid garām iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos un papildināt ienākumus.

SVARI

IEVĒRO! Intelektuālās spējas būs augstā līmenī. Veiksmīgi veidosi lietišķos un privātos kontaktus. Ja citu cilvēku viedokļi atšķiras, nesāc strīdu, taču nepiekāpies arī tikai «mīļā miera labā». Svarīgs dvēseles komforts.

ATTIECĪBAS. Daudz emociju, kuras varbūt dažbrīd arī jāsavalda. Pārlieku spontāna rīcība partnerī var radīt neizpratni. Ja kas sakrājies uz sirds, atrodi iespēju izrunāties. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

NAUDA. Iespējama ienākumu stabilizēšanās, naudas lietās ieviesīsies zināma kārtība. Strādā čakli un orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem, nevis ātru peļņu. Var ieguldīt remontā vai īpašumā.

SKORPIONS

IEVĒRO! Labs laiks tehniskām nodarbēm un perfekti izplānotām lietām, kurās nepieciešama mērķtiecība. Vari plānot lietišķas tikšanās un kārtot darīšanas iestādēs. Interesantas idejas radīsies mājās, vienatnē.

ATTIECĪBAS. Dota iespēja satikt «sirdsāķīti» – simpātijas būs pēkšņas kā zibens no skaidrām debesīm. Emocijas dzirkstīs, un par garlaicību nevarēsi sūdzēties. Tomēr esi vērtējošs un sargies no neapdomības.

NAUDA. Peļņa un izdevumi šobrīd iet cieši līdzās. Raugies pēc jauniem izaicinājumiem un iesaisties ambiciozos projektos. Tikai pirms tam viss rūpīgi jāizrēķina. Neaizdod un neaizņemies.

STRĒLNIEKS

IEVĒRO! Var aktualizēties juridiskas dabas jautājumi. Galvā rosīsies pēkšņas, radošas idejas, tikai nevajag ļauties pārāk lielam optimismam. Ja vēlies dzīvē kaut ko mainīt, dari to pamazām.

ATTIECĪBAS. Izejot sabiedrībā, gūsi piekrišanu un uzmanības apliecinājumu netrūks. Ja esi sirdī brīvs, tad ļaujies piedzīvojumiem. Pāriem vēlams kopā apmeklēt pasākumus un izklaidēties.

NAUDA. Ienākumi saistīti ar profesionālo izaugsmi. Neatsakies no vilinošām iespējām – ir vērts izmēģināt spēkus. Pagaidām nebūtu vēlams iegādāties sadzīves tehniku. Ja tomēr pērc, pārbaudi kvalitāti.

MEŽĀZIS

IEVĒRO! Lielo domu un ideju laiks – cilvēki novērtēs tavu viedokli un uzskatus. Nepārpūlies darbā un neļaujies dvēseles skumjām. Ja sirds ilgojas pārmaiņu, tad pamazām jārīkojas.

ATTIECĪBAS. Sirdslietas būs otrajā plānā. Ja tev līdzās ir mīļotais cilvēks, novērtē stiprā pleca izjūtu. Kopā saimniekojiet un kopā atpūtieties. Turies tālāk no gaisīgiem romāniņiem, diez vai kas labs sanāks.

NAUDA. Iespējas nopelnīt. Iesaisties jaunos projektos un esi aktīvs. Ja esošais darbs un atalgojums tevi neapmierina, lūkojies pēc cita. Vari iegādāties kādu lielāku pirkumu mājai vai ieguldīt remontā.

ŪDENSVĪRS

IEVĒRO! Esi piesardzīgs izklaidēs – nav tas labākais laiks, lai dotos sabiedrībā. Toties vienatnē vari nonākt pie visai vērtīgām idejām. Spēkus un enerģiju velti karjerai, daudz paveiksi, un būs gandarījums.

ATTIECĪBAS. Iespējami romantiski piedzīvojumi un jaunas iepazīšanās. Emocijas liks sirdij pukstēt straujāk. Ļaujies lidojumam pussolīti virs zemes un izbaudi dzīves jaukos mirkļus. Pāriem – gādīga attieksme vienam pret otru.

NAUDA. Interesantas idejas attiecībā uz peļņu. Gluži negaidot var pavērties jaunas iespējas. Tikai jāizvērtē riska procenti. Atļaujies kādu izklaides pasākumu, atjauno garderobi vai apmeklē skaistumsalonu.

ZIVIS

IEVĒRO! Galvā rosīsies dažnedažādas idejas, taču utopiski plāni un pavirši kontakti ne pie kā laba nenovedīs. Izlemjot svarīgus jautājumus, ieklausies ne tikai prāta apsvērumos, bet arī intuīcijā.

ATTIECĪBAS. Ģimenes cilvēkiem emocionāli piepildīts laiks, kad iespējams saprasties no pusvārda, ja vien visu pāri mēram neanalizēsi un otro pusīti nekritizēsi. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā par savām vēlmēm.

NAUDA. Labāk nopelnīsi, iesaistoties sadarbības projektos. Meklē domubiedrus, ar ko kopā realizēt ieceres. Iegādājies ko jauku ģimenei un palutini savējos ar dāvanām vai pasākuma apmeklējumu.