Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Māja

RECEPTES: Neparasti ēdieni no pāri palikušajām Lieldienu olām

© Publicitātes foto

2.lapa

Publicitātes foto

Olas ar tunča krēma pildījumu

Sastāvdaļas

8 cieti vārītās olas

neliela bundžiņa tunča savā sulā vai eļļā

3 ēdamk. grieķu jogurta

½ tējk. dižonas sinepju

sāls un melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Vārītās olas sagriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus. Viendabīgā konsistencē sablenderē grieķu jogurtu, sinepes, tunci (bez šķidruma vai eļļas) un olu dzeltenumus, pievienojot sāli un melnos piparus. Olu baltumus piepilda ar iegūto masu, un ēdiens gatavs!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā