Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Māja

Priekšnoteikumi labam miegam

Iestājoties rudenim, dienas kļūst īsākas un lielāko daļu enerģijas vairs neuzņemam no saules, bet gan labi izguļoties. Šajā laikā īpašu uzmanību pievēršam videi, kur guļam, un saprotam, vai tā atbilst mūsu izpratnei par ērtu guļvietu.

Lai miegu varētu saukt par pilnvērtīgu un tas atjaunotu spēku, ir vairāki priekšnoteikumi. Galvenais – matrača virsma. Tai jābūt tīrai un ērtai. Tāpat kā gaume, arī izpratne par ērtu guļvietu ir dažāda – vienam patīk stingrāka matrača virsma, citam – mīkstāka. Tāpēc matraču ražotāji, piepildot pircēju vēlmes, ražo dažādas stingrības matračus. Būtisks aspekts ir matrača pildījums. Ir svarīgi, lai vide, kurā pavadām lielu daļu sava laika, ir ne tikai ērta, bet arī tīra un higiēniska. Tieši tāpēc tirgū ir Dormeo ražotie putu matrači, kas sniedz ne tikai ortopēdiski pilnīgu atbalsta virsmu, bet arī garantē tīru un no alergēniem brīvu miega vidi. Matraču pildījumam izmantotas dažādas putas, kas atšķiras ar elastību. Visplašāk izmantots ir jaunākās paaudzes sintētisks materiāls – Ecocell putas. Tas ar augstu precizitāti pielāgojas ķermenim, līdz ar to nerada spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām. Spiedienam izlīdzinoties, asinsrite netiek noslogota un atslābinās muskuļi – ķermenis atpūšas. Matrača pildījums ir gaisa caurlaidīgs, tāpēc novērš svīšanu. Rūpējoties ne tikai par pircējiem, bet arī par dabu, matrači izstrādāti no otrreiz pārstrādājamiem materiāliem. Lai mierīgi un patīkami varētu gulēt arī jutīgi cilvēki, matraču virsmā ir iestrādātas karbona šķiedras, kas sazemē matraci, līdz ar to no matraču virsmas novadot statisko elektrību. Ja statiskā elektrība ir novadīta, virsma nepiesaistīs putekļus un līdz ar to putekļu ērcītes netraucēs pat jutīgu un alerģisku cilvēku miegam. Dormeo preču klāstā, kas paredzētas gulēšanai, ir ne tikai matrači, bet arī virsmatrači, papildmatrači, segas, spilveni un gultas veļa.

Dormeo ir sagatavojis Ziemassvētku pārsteigumu saviem pircējiem – iegādājoties Dormeo Memory matraci, dāvanā saņemsiet izsmalcināto Trend Set gultas veļas komplektu ar segu, sākot no Ls 68,90. Piedāvājums ir spēkā, kamēr prece ir noliktavā. Reklāmraksts tapis sadarbībā ar SIA Studio Moderna