Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Pasaulē

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© Aleksandrs Žiguns

Dienas svarīgāko notikumu apskats.

DINAMO TURPINA CĪŅU PAR PLAY OFF: Pēc sešu dienu pārtraukuma laukumā atgriezīsies Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas pulksten 19:30 ar maču pret Mitišču "Atlant" sāks piecu mājas spēļu sēriju. Komandas Rietumu konferences kopvērtējumā šķir divi punkti un divas pozīcijas, tādēļ saspringta cīņa gaidāma arī uz ledus. Tiešraide kanālā TV6, TVPlay un m.lmt.lv.

POROŠENKO PIEPRASA PUTINAM: Ukrainas prezidents Petro Porošenko nosūtījis vēstuli Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ar prasību ievērot Minskas vienošanās par pamieru un atbrīvot visus ķīlniekus, tostarp lidotāju Nadeždu Savčenko.

RĪGA POPULĀRĀ TŪRISTU VIDŪ: Pirmās nedēļas balsojumā par Eiropas labāko tūrisma galamērķi 2015.gadā Rīga ierindojusies starp desmit labākajām pilsētām, aģentūru LETA informēja Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua.

UZTAPIS JAUNS LATGALES TAUTAS REPUBLIKAS LOGO: Sociālajā tīklā Facebook ir atrodami iespējamie Latgales tautas republikas logo. Facebook lietotāji, krievu valodā slavina šos simbolus un apgalvo, ka par to jau sen sapņojot daudzi latgaļi.

ĶUZIS NEDOMĀ PAMEST AMATU: Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pagaidām savu amatu negatavojas pamest, taču nenoliedz, ka sasniedzis lielu izdienas vecumu.