Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Stāsts par ugunsdzēsēju, kurš izraisīja avāriju, beidzas traģiski

© Pixabay.com

Stāstā par ugunsdzēsēju alkohola reibumā, kurš izraisīja avāriju, atklājušies negaidīti un šausminoši pavērsieni. Kamēr sabiedrība apsprieda Lietuvā, Prienu rajonā notikušās avārijas sekas, nepilnu dienu vēlāk masu mediji ziņoja par notikumiem Birštonas rajonā - atrasts miruša vīrieša līķis ar brūci kaklā, un masu mediji ziņo, ka mirušais ir iepriekš pieminētais ugunsdzēsējs, vēsta lrytas.lt.

Policija ziņo, ka 15. jūlijā neilgi pirms pusnakts autoceļa Kauņa - Prieni - Alīta 30 km, automašīna Lexus RX 400, kuru vadīja iereibis (2,54 promiles) Kauņas ugunsdzēsības glābšanas pārvaldes ugunsdzēsējs, dzimis 1980. gadā, nobrauca no ceļu un uztriecās ceļa zīmei. Policija sāka pirmstiesas izmeklēšanu. Šoferim draudēja līdz pat gadam cietumā. Visticamāk, ka vīrietis būtu zaudējis arī dienesta amatu.

16. jūlijā kāda sieviete ziņoja, ka Birštonas rajonā noslīcis viņas dēls - portāls kauno.diena.lt vēsta, ka mirušais ir tas pats ugunsdzēsējs, kurš izraisījis avāriju. Kā informēja policija, līķis atrasts ar sistu brūci kaklā. Uzsākta pirmstiesas izmeklēšana, lai noskaidrotu nāves cēloni.