Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Atklāts Donalda Trampa mainīgās matu krāsas noslēpums

© Depositphotos

Kad Donalds Tramps šīs nedēļas sākumā ieradās Manhetenas federālajā tiesā, uzmanīgi vērotāji pamanīja, ka viņa mati šķita citā nokrāsā - tie bija drīzāk gaiši oranži, ierasto blondo vietā. Kāpēc? Skaidro pagesix.com.

Kāds avots saka: "Frizieri dusmojas uz viņu, bet nevar neko izdarīt, jo Tramps nevar nosēdēt mierīgi,jo viņam ir jānosēž mierīgi vismaz 30 minūtes, lai viņa matu krāsa iedarbotos."

"Trampa matu krāsa var ievērojami atšķirties no tumši blondas līdz gaišai, un tad līdz pat spilgti oranžai - atkarībā no tā, cik ilgi viņa frizieris var likt viņam mierīgi nosēdēt un ļaut krāsai darīt savu darbu," piebilda avots.

"Draugi saka, ka viņš ir tik nepacietīgs, ka viņš reti dod stilistam pat 30 līdz 45 minūtes. Jo īsāku laiku viņš tiem piešķir, jo oranžāki viņa mati kļūst - ir vajadzīgs laiks, lai iegūtu blondo toni, kuru viņš saista ar saviem jaunības gadiem,” stāstīja avots.

2020. gadā žurnāls Vogue atzīmēja, ka Tramps ir sācis sirmot, savukārt New York Magazine stila vietne The Cut tolaik apgalvoja, ka "Donalds Tramps ir pārtraucis krāsot matus".

Tomēr tagad Trampa blondie mati ir kļuvuši par neatņemamu viņa stila sastāvdaļu, ieviešot arī dažas citas izmaiņas, piemēram, jaunas pasteļkrāsu kaklasaitēm, vienkrāsainas sarkanās kaklasaites vietā, ko viņš bija padarījis slavenu, vai slaidāka piegriezuma uzvalki, lai labāk parādītu viņa svara zudumu.

Avoti apgalvo, ka sieva Melānija Trampa ir palīdzējusi vīram atbrīvoties no dažām mārciņām, kā arī palīdz viņam atjaunināt savu izskatu.

"Pārvērtības ir paredzētas, lai modernizētu un padarītu viņa tēlu jauneklīgāku pretstatā pelēkajam prezidentam Baidenam, kā arī piesaistīt jaunākus vēlētājus. Viņa komanda vēlas vizuāli mainīt viņa tēlu, lai parādītu, ka viņš ir atšķirīgs, nevis tikai tas pats Tramps 2016,” raksta avoti.