Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Krievijā ierosina sākt ražot īpašu degvīnu nabadzīgajiem

© Pixabay.com

Krievijas Federālo un reģionālo alkohola tirgu izpētes centra direktors Vadims Drobizs izteicis priekšlikumu ražot degvīnu nabadzīgajam un mazturīgajam sabiedrības slānim, raksta dialog.ua.

"Ražojiet degvīnu nabadzīgajiem - sociālo degvīnu, masu degvīnu, sauciet to, kā vēlaties, - par 100 rubļiem," ieteica Drobizs.

Šo priekšlikumu komentēja pazīstamais emuāru autors un publicists Aleksandrs Ņevzorovs savā “Telegram” kanālā.

Ņevzorovs atzīmēja, ka Putina režīmam kaut kā jāturpina "tautas saliedēšana", tāpēc tik lēta alkohola ražošana būtu diezgan organiska.

"Īpašas “dziras” izveide ir ļoti loģisks un kompetents solis. Visas likmes Krievijas Federācijas iekšpolitikā tiek liktas uz viskurlāko un nabadzīgāko pūli," raksta Ņevzorovs. Viņaprāt, tieši šī Krievijas iedzīvotāju kategorija šobrīd ir visspēcīgākais un dominējošais “sociālais slānis”.

Ņevzorovs arī uzsvēra, ka tieši šādiem, kā viņš raksta, “lopiem” Krievijas Federācijā ir radīta īpaša mūzika, literatūra, kino.

"Putins savus panākumus ir parādā tam, ka viņam izdevās kļūt par agresīvo lopu mesiju. Ir pienācis laiks līdzās dziesmām un filmām radīt ikoniskus aksesuārus,” rezumēja Ņevzorovs.