Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports

Sējējs: "Ceru, ka komandas komplektācija noslēgsies pēc šīs nedēļas"

© F64

Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklāja, ka komandas sastāvā šonedēļ varētu būt jaunas vēsmas. Līdz nedēļas beigām varētu tikt parakstīti līgumi ar diviem vai trim uzbrucējiem.

"Ceru, ka komandas komplektācija pēc šīs nedēļas būs beigusies. Ir sarunas ar dažiem spēlētājiem, daži jau ir piekrituši," atklāja Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžerisNormunds Sējējs. Komandai būs pastiprinājums uzbrukumā – esot uzrunāti trīs hokejisti, no kuriem divi jau esot piekrituši, norādīja Sējējs.

"Nākamnedēļ komanda būs nokomplektēta par 90 vai 95 procentiem," piebilda "Dinamo" ģenerālmenedžeris. Sējējs arī norādīja, ka šobrīd komandā ir daudz gados jaunu vai "Dinamo" sastāvā iepriekš nebijušu hokejistu, lai apskatītos viņu sniegumu.

Valmieras treniņnometnes pirmajā nedēļā "Dinamo" hokejisti vairāk pievērsīs uzmanību fiziskajai kondīcijai un pastiprināti darbosies uz ledus. Atlikušajās divās nedēļas, kad būs palicis aptuvenais komandas pamatsastāvs, treneri un spēlētāji koncentrēsies dažādo taktisko risinājumu pieslīpēšanai.