Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Kaislīgie hokeja atbalstītāji tiekas fanu mājā “Dinamo Rīga”

© Publicitātes foto

Vakar kuplā skaitā pulcējušies Ķīpsalā, Hokeja fanu mājā “Dinamo Rīga”, līdzjutēji palīdzēja Latvijas valstsvienībai Pasaules čempionātā hokejā izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas!

Ķīpsalā pie viesnīcas “Riga Islande Hotel” Hokeja fanu māja “Dinamo Rīga”, kur uz lielajiem ekrāniem var sekot līdzi visu spēļu translācijai, ir atvērta visu Pasaules hokeja čempionāta laiku līdz pat 21. maijam. Taču īpaši viesi, atrakcijas un aktivitātes fanu mājā notiek Latvijas izlases spēļu laikā. Vakar “Dinamo mājā” kopā ar vairāk nekā 500 lieliem un maziem faniem, hokejistiem līdzi juta arī Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis, kā arī grupas “Dzelzs vilks” mūziķi.

Spēles starplaikos viesi ar Viaplay Sport studijas saimnieku Edgaru Barbaku dalījās savos iespaidos un, lai arī spēlē ne viss gāja gludi, neslēpa - ticība uzvarai ir un tā piepildījās! Latvijas hokejistiem, dzirdot fanu uzmundrinājumus spēles norises vietā arēnā Ķelnē, un, pilnīgi noteikti jūtot arī atbalstu no atbalstītājiem Latvijā, mača pēdējās minūtēs izdevās gūt uzvaru, Itālijas valstsvienību pārspējot ar rezultātu 2:1.

Konkursi, atrakcijas, viesi, balvas, gardas uzkodas un dzērieni ikvienu Dinamo Rīga fanu atkal gaidīs jau rīt, 11. maijā, kad Latvijas valstsvienība stāsies pretim Zviedrijas hokejistiem. Spēles sākums ceturtdien ir pulksten 21:15, bet fani uz atrakcijām, konkursiem un tikšanos ar īpašajiem Dinamo Rīga fanu mājas viesiem tiks gaidīti jau no pulksten 20:15.