Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Sports \ Ziemas sports

Priedulēna Vistlerā izcīna 4.vietu

© REUTERS/ SCANPIX

Šodien Kanādā notiekošajā Pasaules kausa izcīņas 3.posmā skeletonā sievietēm Latvijas sportiste Lelde Priedulēna uzrādījusi sezonas labāko rezultātu, vēsta "bobslejs.lv".

Vistleras trasē Kanādā notiekošajā Pasaules kausa izcīņas 3.posmā skeletonā sievietēm, latviete Lelde Priedulēna pēc pirmā brauciena uzrādīja piekto labāko rezultātu, savukārt jau otrajā braucienā tika uzrādīts trešais labākais rezultāts.

Sacensībās latviešu sportiste izcīnīja augsto 4.vietu, kas ir viņas atkārtots labākais sasniegums karjerā. Uzvaru šajā posmā izcīnīja vāciete Žaklīna Lelinga.

Treneris Dainis Dukurs pēc sacensībām slavēja Leldes Priedulēnas ieguldīto darbu treniņu laikā, lai veiksmīgi izprastu Vistleras trasi: "Leldei vairāk patīk stūrēt, dažās trasēs par to mēs esam dusmīgi, bet Vistlera ir smaga un grūta trase, un šeit ir jāstūrē, tāpēc Lelde visu izdarīja pareizi. Ja vēl nebūtu sānslīdes pirmajā braucienā, šodien būtu medaļa." Tāpat treneris uzsvēra izcīnītā rezultāta nozīmi, krājot svarīgos reitinga punktus, lai olimpiādē varētu startēt no iespējami labākas starta pozīcijas, informē "skeleton.lv"