Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Džastins Bībers pumpu dēļ var nonākt aiz restēm

© Scanpix

Miljoniem skolnieču sapnis, pusaudzis, kanādiešu popmūzikas izpildītājs un aktieris Džastins Bībers ir slavens ne tikai ar savām dziesmām, bet arī ar mīlas dēku ar 19 gadu veco estrādes un kino zvaigznīti Selēnu Gomesu.

Tagad vislabāk apmaksātais dziedātājs starp nepilngadīgajiem ir iesaistīts finansiālā skandālā: viņu pievīla līdzeklis problemātiskai sejas ādai jeb, vienkāršāk sakot – Bīberam nepatikšanas pinņu dēļ.

Viss sākās, kā ierasts: tikšanās ar pielūdzējām, pūlis ar aurojošām no ekstāzes pusaudzēm un milzum daudz fotogrāfu. Visam pa vidu līksmojošais Bībers ar plecā uzkārtu mugursomu, no kuras vienā jaukā brīdī izkrita līdzeklis pret pinnēm. Saprotams, ka neskaitāmie paparaci savos fotoaparātos nekavējoties piefiksēja neveiklo situāciju. It kā jau nekā sodāma, jo 17 gadu vecais Bībers, neraugoties uz savu zvaigžņoto statusu, ir parasts pusaudzis un pinnes šādā vecumā nav nekas neparasts. Taču dziedātājs ir noslēdzis daudzmiljonu līgumu ar kādu kosmētikas firmu par viņu ražotā līdzekļa problemātiskai ādai reklamēšanu, bet no mugursomas izkrita pilnīgi citas firmas līdzeklis.

Par nelaimi, fotogrāfijas nonāca līdz reklāmdevējiem, kuri savukārt nabaga puikam sarīkoja skandālu un pieprasīja atdot izmaksāto honorāru. Taču Bībers nevēlas atdot miljonus un konsultējas ar saviem advokātiem, lai rastu izeju no izveidojušās situācijas. Tas reklāmdevējus saniknojis vēl vairāk, un tagad viņi dziedātājam draud ne tikai ar finansiālām sankcijām, bet arī ar tiesu un pat cietumsodu.